miercuri, martie 22, 2023

În dorința de a recupera pierderile substanțiale cauzate de contextul pandemic actual, proprietarii afacerilor fac demersuri pentru a-și convinge angajații să se vaccineze anti-Covid. În acest sens, antreprenorii din industria HoReCa vor crește siguranța persoanelor care se bucură de serviciile oferite și speră să îmbunătățească situația financiară în care se află.

Antreprenorii nu pot obliga angajații să se vaccineze anti-Covid, însă pot solicita un test negativ în fiecare zi de la persoanele care refuză imunizarea. Această dovadă ar trebui adusă de către angajați zilnic, decizie care ar fi mult prea costisitoare pe termen lung. Astfel, strategia de a solicita un astfel de test negativ i-ar putea convinge pe angajați să se imunizeze, conform cerințelor.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale împotriva infecțiilor urinare. Of...

„Din punct de vedere legal, nu-i pot obliga să se vaccineze împotriva noului coronavirus, dar am discutat cu ei şi pe mulţi i-am convins să se imunizeze pentru COVID-19. Cei care nu se vor inocula vor fi obligaţi să vină în fiecare zi la serviciu cu un test negativ, lucru care va fi extrem de costisitor pentru ei. Trebuie să înţeleagă toţi salariaţii că trecem printr-o perioadă grea, în care toată lumea trebuie să facă sacrificii.

De la începutul pandemiei, cu toate că vânzările au fost cum au fost, am păstrat toţi cei peste 40 de angajaţi cu toate că am făcut datorii de peste 100.000 de euro la stat. Acum trebuie să facă şi ei unele concesii, să înţeleagă situaţia. Partea bună este că, repet, mare parte au înţeles şi sper ca până le va veni rândul la vaccinare să-i conving şi pe ceilalţi”, afirmă Dragoș Dumitrescu , antreprenor, conform Adevărul.

Te-ar mai interesa: Cutremur în Ministerul Sănătăţii! Un înalt funcţio...

Din cauza restricțiilor și a măsurilor de prevenire, aceast domeniu a avut pierderi considerabile, din punct de vedere financiar. De aceea, pentru a recupera cât mai repede pagubele, angajatorii încep demersuri pentru a crește siguranța spațiului de lucru și a clienților.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private