miercuri, noiembrie 30, 2022

În general, vedetele sunt model de urmat pentru multe femei. Aspectul lor fizic este principalul motiv. Mai ales că au la dispoziție cele mai bune tratamente corporale, nutriționiști, dar și antrenori personali de fitness.

Angelina Jolie, complexate de propriul corp: „Arăt ca o păpușă Muppet”

Angelina Jolie este o femeie frumoasă, cu trăsături angelice și o siluetă impecabilă. Ea este una dintre cele mai frumoase actrițe și, datorită acestui lucru, nu ne putem imagina că ar putea fi complexată de aspectul ei fizic.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

În realitate, ea consideră că arată amuzant atunci când râde: „Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă‟, scrie Brightside.

Printre vedetele internaționale nemulțumite de trupul lor se numără Kate Moss, Jessica Alba, Rihanna și Bella Hadid.

Rihanna. Celulita, o problemă 

În ceea ce privește aspectul fizic, artista emană multă încredere, însă atunci când i s-a cerut să descrie ziua perfectă din viața ei, artista a spus: „Ziua în care mă voi trezi fără celulită‟.

Bella Hadid, complexată de sprâncene

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a mărturisit că întotdeauna a fost complexată de sprâncenele sale. Ea a spus că a moștenit de la tatăl său sprâncenele subțiri, lucru care a deranjat-o în copilărie.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Kate Mos evită să poarte rochii scurte

Fiind una dintre cele mai apreciate fotomodele, am crede că arată impecabil în orice obiect vestimentar. În schimb, Kate Moss a dezvăluit că evită să poarte rochii scurte. „Am picioarele arcuite. Pur și simplu, nu îmi place‟, a spus ea, potrivit Brightside. Acest complex nu a împiedicat-o să devină unul dintre cele mai bine plătite modele din lume.

Jessica Alba spune că are „sâni lăsați‟ și „șolduri mari‟

Actrița Jessica Alba a fost inclusă de multe ori pe listele celor mai frumoase femei din lume. Însă, în anul 2012, ea a spus că este complexată de șoldurile sale mari, dar și de sânii lăsați, potrivit clickpentrufemei.ro.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private