Sari la conținut

ANM a emis cod portocaliu: Vijelii și grindină în aceste zone ale țării

avertizare meteo

Din cuprinsul articolului

ANM a emis cod portocaliu: Vijelii și grindină în aceste zone ale țării. Toamna s-a instalat rapid, temperaturile scad brusc. Iată avertizările meteorologilor:

Atenție, ANM a emis cod portocaliu de vijelii și grindină. Toamna pare să se fi instalat în țara noastră, iar temperaturile au început să scadă destul de brusc.

Inițial, meteorologii emiseseră cod galben, dar situația s-a înrăutăți. Codul portocaliu de vijelii și grindină este valabil până în această seară la orele 23:00, potrivit playtech.ro.

Care sunt zonele afectate

„În intervalul menționat, în Maramureș, Moldova, Dobrogea, local în nordul Transilvaniei, în  Muntenia și la munte, vor fi perioade cu averse torențiale.

În regiunile sud-estice, după-amiaza și la începutul nopții vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii mai restrânse și în restul țării.”, anunță ANM în avertizarea de Cod portocaliu de vijelii și grindină reactualizată.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: