Sari la conținut

Anthony Fauci vaccinat în direct! Ce a declarat celebrul epidemolog?

măștii de protecție

Anthony Fauci, cel mai cunoscut epidemiolog american și director al Institutului Național de Sănătate din Statele Unite s-a vaccinat anti-COVID.  Fauci a fost inoculat cu prima doză de ser antiviral în fața camerelor de filmat.

Înainte de injecția cu serul Moderna, epidemiologul a explicat care sunt motivele pentru care vaccinarea este importantă pentru el.

„Ei bine, pentru mine, vaccinul este important din două motive. Primul este că sunt medic chiar aici la Clinica Insitului Național de Sănătate și îngrijesc pacienți.

Dar, la fel de important, sau poate chiar mai important este rolul simbolic al vaccinării mele pentru ca restul țării să se simtă extrem de încrezătoare în siguranța și eficacitatea acestui vaccin.

Și vreau să îi încurajez pe toți cei care au ocazia să se vaccineze, pentru a avea un scut de protecție deasupra țării care ar putea încheia pandemia”, a declarat Anthony Fauci.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel