duminică, martie 26, 2023

Argintul coloidal este substanta care face minuni pentru corpul nostru. Este utilizat in tratamentele homeopatice, iar numeroase studii care arata ca acesta distruge aproximativ 650 de tipuri diferite de bacterii, virusuri si ciuperci.

Produsele pe baza de argint coloidal au in compozitia lor particule fine de argint suspendate in lichid. Astfel de preparate se comercializeaza sub forma de suplimente alimentare sau unguente (benefice in afectiunile pielii).

Te-ar mai interesa: La ce mai crește glicemia VIOLENT? Dan Oroș: Cel m...

Argintul coloidal are proprietatea de a ucide orice bacterie, in special pe acelea care provoaca infectii ale urechii. De aceea, daca te confrunti cu aceasta problema, aplica 4-5 picaturi de argint coloidal in ureche. Repeta procedeul pana durerea dispare.

Banalele raceli pot fi tratate cu succes cu un spray nazal care contine argint coloidal. Mai mult, unele cercetari recente arata ca si gripa porcina poate fi distrusa in urma unui tratament cu argint coloidal.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private