Sari la conținut

”Arăt așa tânără încât oamenii cred că sunt de aceeași vârstă cu nepoata mea”. Antrenamentul anti-îmbătrânire dezvălui de o bunicuță de 65 de ani

Sursa foto: @lesleymaxwel.fitness
Lesley Maxwell (stânga), o culturistă în vârstă de 65 de ani, face schimb de haine cu fiica sa, Vanessa Christofi (dreapta), și cu nepoata în vârstă de 22 de ani, Tia Christofi (centru), deoarece poartă aceeași mărime

Din cuprinsul articolului

O bunicuță de 65 de ani a dezvăluit care e antrenamentul anti-îmbătrânire care o ajută să arate la fel de tânără ca nepoata ei de 22 de ani. 

Lesley Maxwell, o culturistă în vârstă de 65 de ani, reușește să facă schimb de haine cu fiica sa, Vanessa Christofi, și cu nepoata sa în vârstă de 22 de ani, Tia Christofi.

Cele trei femei preferă mai mult decât orice să facă exerciții, mai ales când pot merge la sală împreună. Ele atrag privirile tuturor și fac aceleași antrenamente provocatoare cu aceleași greutăți.

Lesley, antrenor personal din Melbourne, Australia, spune că oamenii sunt șocați când o văd făcând exerciții și află că este bunică.

„Presupun că este mai puțin obișnuit să crezi că o bunică face ridicări și tracțiuni la sală”, a spus antrenoarea.

„Cu toate acestea, aș recomanda antrenamentul cu greutăți femeilor de toate vârstele, deoarece există atât de multe beneficii pentru sănătate în a antrena în acest fel.”

Antrenamentul anti-îmbătrânire

Ea numește antrenamentul cu greutăți o „metodă anti-îmbătrânire” care te ajută să rămâi în formă, deoarece întărește oasele și ajută la tonifierea corpului prin dezvoltarea masei musculare și spune că ar dori să vadă mai multe femei de toate vârstele că folosesc greutățile la sală.

„De obicei fac patru sesiuni de antrenament cu greutăți pe săptămână, plus că, deoarece sunt antrenoare și sunt în sală în cele mai multe zile, se poate spune că fac și un exercițiu incidental, deoarece adesea ridic greutățile sau îmi ajut clienții”, a spus culturista. „Fac și câteva demonstrații de exerciții, așa că cred că asta mă ajută și mai mult.”

Lesley a spus că oamenii sunt întotdeauna surprinși să afle că Vanessa și Tia sunt trei generații diferite din aceeași familie.

„Noi apetrecm întotdeauna timp de calitate împreună, vorbind, râdem și ne antrenăm. Sunt atât de norocoasă să am o familie atât de minunată”, a spus ea.

„Sunt norocoasă că pot împărți haine cu fiica mea și cu nepoata mea. Când facem ședințe foto împreună, majoritatea hainelor provin din garderoba lui Tia. Îi place să le stilizeze și să asorteze culorile.”

Sursa foto: @lesleymaxwel.fitness

Tia, care deține o agenție de marketing pe rețelele de socializare, a urmat pașii mamei și bunicăi sale care iubesc fitnessul, deoarece întotdeauna a fost activă prin echitație și mersul la sală. Ea spune că oamenii o confundă adesea pe Lesley cu mama ei în loc de bunică.

„Toți sunt uimiți când îi corectez și le spun că ea este bunica mea. O filmez pe bunica mea și pe mine antrenându-ne și oamenii adoră să vadă asta”, a spus ea.

„Ea este cu 43 de ani mai în vârstă decât mine și amândouă ridicăm greutăți și urmăm aceeași rutină de antrenament în timp ce suntem îmbrăcate în haine similare. A fost un videoclip care a devenit viral.”

„Îmi place să petrec timp cu mama și cu bunica mea. Ne motivăm și ne inspirăm reciproc în timpul sesiunilor de antrenament.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel