duminică, ianuarie 29, 2023

Anunț de ultimă oră despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu începe noul an cu o serie de dezvăluiri nebănuite despre starea de sănătate a mamei sale. Iată ce se întâmplă în aceste momente cu înrăgita artistă.

Deși este plecat de o bună perioadă de timp din țară, anul acesta Ionuț Dolănescu a ales să petreacă Revelionul în România.

În cadrul unui interviu acordat pentru Star Popular, artistul a declarat că toată luna decembrie a fost activ la petreceri pe teritoriul țării, urmând ca în noul an să efectueze mai multe spectacole în Italia, dar și Spania, unde mai sunt și alți români.

Te-ar mai interesa: Ce se petrece în organismul tău dacă bei bere în f...

”Toată luna decembrie am ținut-o în petreceri, am reușit să strângem peste o mie de oameni la restaurantul Los Hornos Madrid. Vor urmă și alte spectacole pentru românii din diaspora, la Milano, Firenze, Roma, spoi în Spania unde sunt mulți români.

Am avut o petrecere foarte frumoasă la Târgoviște, a fost un Revelion pe cinste, sute de oameni s-au distrat până dimineață. Mă bucur că, în sfârșit, după ani de zile, am reușit să fiu alături de familia mea de Revelion”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

trauma

În momentul în care a fost întrebat dacă nu se teme de pandemia de COVID, Ionuț Dolănescu a transmis că nu s-a infectat în locurile în care a cântat și mai subliniază că muzica sa aduce fericire în rândul oamenilor.

Te-ar mai interesa: Bacteriile de pe limbă pot provoca infecții grave ...

”Nu mă tem și nu m-am temut niciodată, unde am cântat eu nimeni nu s-a îmbolnăvit. Oamenii sunt fericiți, chiar sunt dornici de distracție”, a mai adăugat Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu nu a venit în România

Maria Ciobanu nu a venit în România și probabil a întristat o țară întreagă cu lipsa ei. Ionuț Dolănescu a dezvăluit că mama sa nu a venit cu el în România din cauza bronșitei de care suferă și pe care clima din ţara noastră o accentuează.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” face furori în rândul oamenil...

Anunț de ultimă oră despre Maria Ciobanu. ”Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine climă de acolo.

E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dansa câte zile i-o mai dea Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani”, a mai declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Te-ar mai interesa: Decesele cauzate de boli de inimă au crescut în ti...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private