duminică, decembrie 4, 2022

Vești triste despre Lucian Viziru. Îndrăgitul actor și-a petrecut Revelionul în spital și le-a dezvăluit fanilor săi că este suspect de infarct.

Prin intermediul unui videoclip apărut pe YouTube, Lucian Viziru și-a anunțat următorii că a ajuns în spital în urmă cu patru zile și a povestit ce anume i s-a întâmplat.

„Îmi cer scuze că apar așa în fața voastră. Eu sunt, în momentul acesta, în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021, adică Revelionul l-am făcut aici, în spital.

Te-ar mai interesa: Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui ...

Da, sunt un norocos. Inițial, s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea spre brațul stâng. La primele analize în ceea ce privește inima, nu știu să vă spun exact, dar mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive.

Am avut, din nou, suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul unde am fost în prima zi.

Nu știu ce se va întâmpla, sper să reușesc să plec mâine (n.r. marți, 4 ianuarie) acasă. M-au tratat frumos în spital și le mulțumesc! Dar vreau acasă!”, a spus Lucian Viziru pe contul său de YouTube în filmarea intitulată „Suspect de Infarct! De 4 zile stau în spital”.

Te-ar mai interesa: Rețeta zilei: Cimbru, busuioc și mărar, elixir pen...

„Nu m-am simțit bine în ultimele zile. Am avut și atacuri de panică, mă gândeam că… gata… mor. Palpitații am avut ca la balamuc. (…) Sper să reușesc să plec”, a zis Lucian Viziru.

„Pentru că nu am apucat să vă urez nimic pentru 2022, vă spun acum La mulți ani și să aveți un an extraordinar, lipsit de griji, să fiți sănătoși, să vă iubiți!”, a mai spus artistul.

Te-ar mai interesa: La ce trebuie să fim atenți când consumăm miere și...

Vești triste despre Lucian Viziru. Așa cum era de așteptat, fanii au fost îngrijorați pentru starea de sănătate a actorului și i-au transmis mai multe mesaje de încurajare,  dintre care redăm:

Sănătate multă, Lucian! Ai grijă de tine. Grijă de tine și de familia ta frumoasă… Anul 2022 să fie de bun augur pentru tine și familia ta.

Sănătate și pune-te pe primul plan! Familia și sănătatea voastră sunt cele mai importante! Prioritățile le stabilești tu! Un An Nou cu putere și spor în tot ceea ce faci!

Te-ar mai interesa: Magda Vasiliu: Cu ce mi schimba mie viața faptul c...

Îmi pare tare rău din cauza situației prin care a trebuit să treci. Sper să te întorci acasă cât de curând.

Multă sănătate și să auzim numai lucruri bune! La mulți ani, cu sănătate, bucurii și multă fericire împreună cu frumoasa familie! Te pupăm!

SURSĂ FOTO: AVANTAJE

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private