vineri, octombrie 7, 2022

În contextul pandemic actual, vaccinarea este cea mai sigură metodă de a ne proteja de coronavirus și riscurile asociate infectării. În acest sens, anumite companii au decis ca imunizarea să fie obligatorie pentru angajații care lucrează în birou.

Riscul de răspândire a coronavirusului este mai mare în spațiile închise. De aceea, companiile Facebook și Google au anunțat că angajații care sunt nevoiți să lucreze în birou vor trebui, în mod obligatoriu, să se vaccineze anti-COVID, comunică Ziarul Românesc.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Atât Google, cât și Facebook, le oferă angajaților un nivel ridicat de flexibilitate în privința libertății de a lucra de la distanță, de acasă. Cu toate acestea, angajații care își doresc să se întoarcă la birou sau sunt nevoiți să aleagă această opțiune vor trebui să se vaccineze anti-COVID.

Companiile au decis să impună imunizare, în acest caz, din cauza riscului ridicat de transmitere a virusului în spațiile închise.

Angajații vor avea contact cu un număr mare de persoane și parteneri, iar imunizarea le va oferi protecția necesară împotriva virusului.

Imunizarea va fi obligatorie pentru angajații Google și Facebook

Sundar Pichai, şeful Google, a spus că vaccinarea celor peste 135.000 de angajaţi, pe care compania îi are în 50 de ţări, le va oferi acestora mai multă linişte cu privire la virus.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

În acelaşi timp, Google amână revenirea la birou a angajaţilor săi pentru jumătatea lunii octombrie, asta după creşterea, din nou, a numărului de infectări, cu varianta Delta.

Facebook va cere tuturor angajaţilor din Statele Unite care vin la birou să se vaccineze. Pentru angajaţii din alte ţări, o decizie va fi luată la o dată ulterioară şi va diferi, probabil, de la ţară la ţară.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să nu te mai constipi. Cele mai bun...

Vaccinarea obligatorie pentru proprii angajaţi este o politică adoptată de un număr de din ce în ce mai mare de companii de tehnologie şi entertainment. Netflix, de exemplu, le va cere tuturor celor care intră în contact cu actorii să se vaccineze.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private