Sari la conținut

Anunț trist despre Jean Paler. A ajuns la terapie intensivă după ce i s-a făcut rău pe scenă

actorul jean paler
sursa foto: romania tv
jean paler in spital

Jean Paler a trăit momente teribile după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. Cunoscutul actor este internat la terapie intensivă la spitalul din Ploiești, starea sa nu este una bună și va mai rămâne internat până când doctorii vor considera că și-a revenit. Ce are de spus maestrul despre această situație dificilă în care se află?

Jean Paler a stat bolnav zile întregi până să ajungă în mâinile medicilor. Binecunoscutul actor a intrat în panică din pricina problemelor sale de sănătate. În momentul de față, maestrul e internat la secția de Terapie Intensivă a Secției de Cardiologie a spitalului din Ploiești. Acesta și-a realizat că ceva nu este în ordine când a început să se simtă rău pe scenă. Astfel a ajuns pe mâna medicilor, aceștia considerând oportună internarea sa de urgență. Mai are de așteptat până când se va recupera. Până atunci, actorul și-a amânat toate spectacolele de pe malul mării, potrivit Cancan.

„De 7, 8 zile mi-e foarte rău. Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară”, a mărturisit actorul, pentru Playtech.

actorul jean paler
sursa foto: romania tv

A suferit un infarct in 2012

Actorul nu se confruntă pentru prima oară cu astfel de probleme grave de sănătate. În 2012, Jean Paler a suferit un atac de cord și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Doctorii i-au montat trei stenturi în inimă. Până la urmă, actorul a putut să revină pe scenă, însă nu a mai fost la fel de activ ca altădată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.