duminică, aprilie 2, 2023

Medic de la Terapie Intensivă: „M-am simțit sufocat de numărul mare de pacienți / Mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU, așteptând un pat”.

Amin Zahra, medic de Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a devenit cunoscut publicului larg în urma postărilor sale de pe Facebook. Anul trecut, Zahra se lupta pentru a-i convinge pe oameni că noul coronavirus există, că are o evoluție parșivă și fulminantă. Ulterior, a militat pentru respectarea măsurilor de siguranță.

Te-ar mai interesa: Darurile runelor pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023...

Medic de la Terapie Intensivă: „M-am simțit sufocat de numărul mare de pacienți”

Acum este un adept înfocat al vaccinării anti-covid. În cea din urmă postare, medicul de la ATI scria că se simte efectiv sufocat de numărul mare de pacienți cu forme grave de COVID, nevaccinați, care ajung la Urgențe.

„Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe.

Am stat 20 de minute în UPU, pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție…

Sufocat de ambulantele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată și ce este și mai trist că o parte buna din acești pacienți care vin, au sub 50 de ani”, a scris Zahra.

Te-ar mai interesa: Dacă suferi de această boală, NU AI VOIE sub nici ...

Amin Zahra: Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați

Amin Zahra a vorbit și despre persoanele care nu vor să se vaccineze, despre care spune că se joacă cu viața lor și a altora. „Zilnic mor sute de pacienți, doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului”, a subliniat acesta.

„Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva, și eu am o lista … DE AȘTEPTARE !!! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că pe lista mea se află vieți în schimb la voi aberații.

Te-ar mai interesa: Ai servit cina dar nu te-ai săturat? Nutriționiști...

În orice religie se spune: “Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!”

Și acum vă întreb eu, de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!

Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare și să REFUZI să vezi realitatea.

Zilnic mor sute de pacienți, doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului și tu, îmi spui că vaccinul omoară!!!”

Te-ar mai interesa: De la detoxifierea ficatului la stimularea imunită...

Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat

Viața este un paradox …Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!!

Din păcate prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă.

Cei mai mulți, aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scapă (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli.

Ce nu realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferii și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora.

Te-ar mai interesa: Alimente pe care nu ar trebuie să le încălzești în...

Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat ???”, se întreaba medicul de la ATI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private