Sari la conținut

Anunț trist pentru fanii lui Tudor Gheorghe: Mi-am făcut o promisiune! Vine o asemenea zi pentru oricare dintre noi

Anunț trist pentru fanii lui Tudor Gheorghe. Artistul a vorbit deschis despre retragerea de pe scenă și despre promisiunea pe care și-a făcut-o.

Tudor Gheorghe a dezvăluit din ce motive s-ar retrage de pe scenă și ce anume l-ar face să nu mai cânte în fața publicului său.

Ajuns la vârsta de 76 de ani, artistul a vorbit despre promisiunea pe care și-a făcut-o și spune că vine o asemenea zi pentru orice om.

Artistul a declarat că atunci când genunchii și glasul vor începe să-i tremure, nu va mai urca să cânte în fața spectatorilor.

„Vine o asemenea zi pentru oricare dintre noi. Nu știu când va sosi acea zi pentru mine. Eu nu-mi fac asemenea calcule. Nu-mi spun nici ceva de genul: Voi cânta până la 80 de ani. Sau 85 de ani! Sau 90! Nici pomeneală! Mi-am făcut o promisiune și am de gând să mă țin de ea.

Ce mi-am promis? Mi-am spus că atunci când genunchii îmi vor începe să tremure, atunci e semn că nu mai pot urca pe scenă.

Atunci când o să-mi tremure glasul, atunci nu voi mai urca să cânt în fața spectatorilor. Nu voi fi penibil! Însă, pentru moment, am încă puterea necesară de a susține constant tipul de concert cu care fanii mei sunt deja obișnuiți!”, a declarat Tudor Gheorghe, pentru Impact.ro.

Tudor Gheorghe, sfâșiat de durere după ce COVID-19 i-a luat soția

Reamintim că virusul COVID-19 i-a ucis soția lui Tudor Gheorghe. După pierderea soției sale, artistul a făcut dezvăluiri emoțioante despre cea care i-a fost alături o viață.

„Odată ce mi-a luat-o pe doamna Geta nu mai are ce să-mi mai ia. Mi-am găsit puterea în muncă. M-a ușurat munca, nu e ușor să pierzi pe cineva lângă care ai trăit o viață, peste 50 de ani! Azi, cel mai mult îmi lipsește doamna Tudor. Toate vacanțele cu ea îmi lipsesc, erau unice.

Plecam prin sindicat, cu bilete, așa era pe atunci. Am plecat într-un circuit prin țară și am uitat-o în gară. Eram cu gândurile mele, m-am urcat în alt tren. A trecut cu trenul și am vazut-o pe peron cu două valize lângă ea. Zic: Aoleo, asta e nevasta-mea! Îi spuneai doamnă de cum o vedeai, avea o eleganță, un rafinament, o sensibilitate aparte!”, a declarat Tudor Gheorghe, la Digi 24.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel