duminică, septembrie 25, 2022

Anunțul lui Aurelian Temișan după 27 de ani de căsnicie. Celebrul artist și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri la începutul anului.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlit 27 de ani de căsnicie, motiv pentru care artistul a publicat povestea primei intâlniri pe care a avut-o cu partenera sa de viață.

”27 de ani. In seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram in cabina, impreuna cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu sa urci pe scena si sa ma prezinti pe mine. M-ai intrebat ce as vrea sa spui despre mine. Te-am privit si ti-am spus: ‘simplu Monica, numele si… atat, oricum, in sala sunt aproape toti italieni’, a scris Aurelian Temisan, pe pagina personala de Instagram.

Te-ar mai interesa: Previziuni astrale 19-23 septembrie. Avertismentul...

Artistul a dezvăluit că dacă ar fi știut de atunci ce îi rezervă viitorul, i-ar fi oferit un alt răspuns Monicăi Davidescu.

”Daca as fi stiut ce ne rezerva viitorul, ti-as fi spus asa: ‘Monica, intra si spune-le urmatoarele: Doamnelor si Domnilor, urmeaza… sotul meu, tatal viitoarei si minunatei noastre fetite, Dora, iubitor de animale, cel cu care am sa-mi impart viata, cu bune, cu rele, cu neajunsuri si bucurii, tristeti si lacrimi de fericire…’ Cred ca ar fi fost o prezentare i-ne-di-ta. La multi ani tie, la multi ani noua!”, a mai spus juratul de la ”Te cunosc de undeva”.

Te-ar mai interesa: Ce sunt terorile nocturne și cum ne afectează ele ...


Monica Davidescu, despre Aurelian Temișan

”Eu, daca am ceva de spus, spun, el tace. Si apoi lucrurile se rezolva de la sine. Hopuri au existat, iti dai seama ca nu exista persoana fara cusur. Dar nu am ajuns atat de departe incat sa ne gandim la divort”, a spus sotia lui Aurelian Temisan, potrivit okmagazine.ro.

În plus, Monica Davidescu a mai dezvăluit pentru ce îl critică cel mai des pe soțul său.

Eu îi reproşez că face prea multe cumpărături online. (râde) Şi că de multe ori cumpără lucruri pe care nu le foloseşte. Şi îmi zice: „Acum, dacă avem o companie de teatru, le folosim pe post de recuzită“. Deşi în ultima vreme, nu mai am loc de reproşuri pentru că a preluat comanda Dora: „Cine a comandat asta? Tata, iar ai cumpărat ceva ce nu-i place mamei?!“, a spus actrița pentru sursa menționată.

Te-ar mai interesa: Vestea pe care credincioșii trebuie să o afle! Mân...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private