duminică, septembrie 25, 2022

Un cuplu a sărbătorit 81 de ani de căsnicie. Când s-au cunoscut, prietenii le-au spus că relația lor nu va dura.

Un cuplu din Marea Britanie este considerată perechea cu cea mai longevivă căsnicie din această țară. Potrivit People, Ron și Joyce Bond și-au sărbătorit cea de-a 81-a aniversare a nunții pe 4 ianuarie.


Un cuplu a sărbătorit 81 de ani de căsnicie

„Nu ne-am așteptat niciodată să ajungem la 81 de ani de căsnicie, știm că suntem foarte norocoși că am atins acest obiectiv uimitor. E un sentiment excelent! Nu există șef în relația noastră, amândoi dăm și primim”, a declarat Joyce, în vârstă de 100 de ani.

Te-ar mai interesa: Ce sunt terorile nocturne și cum ne afectează ele ...

La rândul său, Ron, în vârstă de 102 de ani, a adăugat: „Uneori viața este grea, dar trecem prin ea împreună. Avem grijă și unul de celălalt”.

Când s-au cunoscut, prietenii le-au spus că relația lor nu va dura

Cei doi, care s-au căsătorit în 1941, amândoi spun că a fost „dragoste la prima vedere”, chiar dacă prietenii lor au fost inițial mai puțin impresionați de meci și au avertizat că relația „nu va dura mult”.

„S-a spus despre ei în momentul nunții, că nu va dura mult, cât de greșit au înțeles oamenii asta?” și-a amintit fiica lor Eileen.

La acea vreme, Ron, care a luptat în al Doilea Război Mondial și urma să lucreze la un garaj local, avea 21 de ani, în timp ce Joyce, muncitoare din Woolworths, avea 19.

Te-ar mai interesa: Meningita amibiană: Un ucigaș ce te poate doborî î...

„Părinții mei sunt un cuplu cu adevărat inspirațional, nu numai pentru fratele meu și pentru mine, cât și pentru nepoții, strănepoții și stră-strănepoții lor. Trebuie să petreci timp cu ei doar pentru a ști că se iubesc și au grijă unul de celălalt, chiar și după 81 de ani de căsătorie”, a declarat fiica acestora.

În onoarea celei de-a 80-a aniversări de anul trecut, cuplul a primit chiar și o notă specială de la Regina Elisabeta, felicitându-i pentru impresionanta lor căsnicie.

Te-ar mai interesa: Ce ai văzut prima dată în imagine? Asta influențea...

„Ce minunat să aflu despre cea de-a optzecea aniversare a nunții voastre, pe 4 ianuarie 2021. Sper să vă bucurați de această ocazie minunată”, a scris Regina Elisabeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private