luni, ianuarie 30, 2023

Matteo Politi, falsul chirurg cu doar 8 clase, a scăpat de pedeapsa penală, iar acum a luat o decizie de ultim moment. Așa zisul medic italian a făcut un anunț pe contul său de socializare. Mesajul transmis i-a șocat pe toți cei care îi cunosc povestea.

Anunțul momentului despre Matteo Politi, fostul medic fals. Decizie luată după problemele penale

Povestea falsului medic italian Matteo Politi, falsul chirurg cu doar 8 clase, a șocat cu ceva timp în urmă toată România.

În perioada martie-decembrie 2018, acesta ar fi operat nu mai puțin de 19 persoane, într-o policlinică din Capitală, apoi a indus în eroare alte nouă persoane. Asta, în condițiile în care nu avea studiile necesare. Mai mult, Politi a mai păcălit și doi medici, cărora le-a spus că va deveni proprietarul unei clinici, potrivit retetesivedete.ro.

Te-ar mai interesa: Ce spune numărul zodiei tale despre tine! Astrolog...

Matteo Politi își duce visul mai departe

În final, a reușit să-i facă pe trei funcționari de la DSP să ateste în fals că are calitatea de doctor și dreptul de a profesa pe teritoriul României. A fost în arest preventiv, apoi eliberat, acuzat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei.

Matteo Politi: „Politi Med Center”, cu „cei mai buni medici din Europa”

Matteo Politi își duce visul mai departe. Își va deschide o nouă clinică medicală. Anunțul a fost făcut  pe pagina sa de instagram: „Politi Med Center”, cu „cei mai buni medici din Europa”. Acesta își așteaptă prietenii și cu un cadou de inaugurare.

„Clinica din POLITI MED CENTER va fi deschis înainte de mult timp cu cei mai buni medici din Europa, în curând când voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook și Instagram o invitație la gala din inauguratie cu un cadou de bun venit”, sunt vorbele lui Matteo Politi.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 ianuarie. Zodia care primește azi o su...

Amintim că Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Deși are doar opt clase, acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

După dezvăluirile din presă, DSPMB a anunţat că a demarat o anchetă internă şi a sesizat Comisia de disciplină pentru analizarea modului în care un funcţionar public din cadrul Biroului de Informatică şi Biostatistică Medicală i-a atribuit italianului codul de parafă.

Te-ar mai interesa: Ouă de găină la 8 lei bucata. Ce beneficii impresi...

Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins în 2019 de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară. Acesta a fost adus în Capitală, unde a fost reținut pentru 24 de ore, apoi arestat pentru 29 de zile, măsură care a fost prelungită ulterior.

În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate în Italia, cu suspendare, după ce a minţit timp de mai mulţi ani că e medic şi a profitat că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputaţie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi.

Te-ar mai interesa: O zodie este atenționată. Numerolog: Fiţi rezisten...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private