Sari la conținut

Anunțul venit chiar în această seară! Este vorba de Gabriela Firea

Deși credeau că nu se mai poate întâmpla asta, familia Gabrielei Firea, ministrul Familiei, are probleme de sănătate! Firea a mai fost infectată cu virusul Sars-Cov-2, acum câteva luni, fiind nevoită să stea în izolare.

Ea, soțul ei și copiii sunt izolați acasă din cauza infectării cu Sars-Cov-2. „Avem ceva simptome în plus la Omicron, față de Delta de acum 3 luni”, a spus Gabriela Firea.

Anunțul făcut de Gabriela Firea a făcut pe rețelele de socializare

Duminică, 30 ianuarie, Gabriela Firea a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare. Aceasta le-a spus oamenilor că ea și soțul ei s-au infectat cu Sars-Cov-2. Cu toate acestea, simptomele sunt ușoare, lucru care s-a văzut și prin intervenția acesteia la Romania TV.

Ministrul Familiei a explicat că ea și soțul ei au luat virusul de la copii, care acum s-au vindecat complet. În prezent, întreaga familie e acasă în izolare.

„Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binișor, ceva simptome în plus la omicron, față de delta de acum 3 luni. Trec repede și zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun crește și imunitatea. Sănătate și optimism tuturor!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel