luni, decembrie 6, 2021

Apa alcalină are un nivel mai ridicat al pH-ului și poate neutraliza acidul din fluxul sanguin, poate stimula metabolismul și poate ajuta organismul să absoarbă mai eficient nutrienții. În plus, această apă ar preveni cancerul, artrita, precum și alte boli degenerative.

Cum să-ți prepari acasă alcalină

Îți poți face apă alcalină acasă folosind o lămâie. Tot ce trebuie să faceți este să umpleti un recipient cu apă și să tăiați o lămâie în opt părți egale. Puneți bucățile de lămâie în apă, fără insa a le stoarce. Acoperiți recipientul și lăsați-l pentru 8-12 ore la temperatura camerei. În acest mod veti obține apă alcalină.
Beneficiile apei alcaline
Apa alcalina are în compoziția sa mai mult oxigen și minerale alcaline față de apa acidă sau neutră. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii ale apei alcaline.

Te-ar mai interesa: Avertisment dur: Următoarea pandemie ar putea fi m...

Detoxifiaza. Consumul de apa alcalina neutralizeaza aciditatea si indeparteaza reziduurile acide din celule si tesuturi. Elimina toxinele acumulate in organism ca urmare a consumului anumitor alimente, a unor medicamente si previne procesul natural de imbatranire. Reziduurile acide colectate in organism pot conduce la grave conditii de sanatate.
Hidrateaza. Apa alcalina te ajuta sa redobandesti sanatatea optima pentru ca este mult mai usor absorbita la nivel celular, hidratand astfel organismul.
Oxigeneaza. Apa alcalina actioneaza precum un antioxidant, neutralizand radicalii liberi. Apa alcalina poate neutraliza in mod eficient si bloca actiunea negativa a radicalilor liberi. In plus, apa alcalina transforma radicalii liberi in oxigen pe care corpul il poate utiliza pentru a produce energie. Celulele canceroase nu pot supravietui intr-un mediu oxigenat, alcalin.
Alcalinizeaza pH-ul. Apa alcalina ajuta la echilibrarea pH-ului organismului care tinde sa fie acid ca urmare a alimentatiei, stresului si expunerii la toxinele din mediul inconjurator. Mediul alcalin este cel normal pentru sanatatea unei persoane.
Imbunatateste sistemul imunitar maximizand capacitatea organismului de a lupta impotriva bolilor.

Te-ar mai interesa: Se poate pune problema vaccinării obligatorii a co...

Combate inflamația. Nivelul crescut de vitamina C din lămâie neutralizează efectele radicalilor liberi cu care vine în contact. Radicalii liberi pot distruge celulele sănătoase și provoacă inflamație în organism. Acesta este unul dintre motivele pentru care vitamina C s-a dovedit a fi utilă pentru reducerea unor simptome ale osteoartritei și artritei reumatoide.

Antibiotic natural. Flavonoizii din lămâi au efecte antibiotice – ajută la prevenirea creșterii si multiplicării bacteriilor patogene care cauzează infecții și boli.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci în caz de infarct înainte să vi...

Proprietăți anticancerigene. Lămâile conțin flavonoizi unici care au proprietăți antioxidante și anticancerigene. De fapt, cercetările au arătat că substanțele din citrice, inclusiv din lămâi s-au dovedit a fi de ajutor în combaterea cancerului oral, pulmonar, de sân, stomac și colon.

Beneficii pentru ficat. Apa cu lămâie ajută la întărirea ficatului prin furnizarea de energie necesară enzimelor hepatice atunci.

Te-ar mai interesa: Medicul Vasi Rădulescu, despre varianta Omicron: „...

Sănătate pentru ochi. Vitaminele și caretonozii din lămâi ajută la prevenirea degenerescenței maculare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri