marți, iulie 27, 2021

Apa cu argint coloidal sau apa de argint. În primul rând, trebuie să reamintim că apa în sine are proprietăți vindecătoare. Apa poate fi binecuvântată, devenind leac veritabil. Apa este viață.

Ce este

apa de argint, în schimb? Apa binecuvântată, la puterea a treia.

Apa cu ioni de argint coloidal (apa argintată) este un germicid natural. Elimină bacterii, virusuri și ciuperci în urma unui contact de doar câteva minute.

Stimulează funcția leucocitară crescând imunitatea organismului, facilitează detoxifierea organismului, combate radicalii liberi având efect puternic antioxidant.

Apa cu ioni de argint coloidal (apa argintată) administrată în fiecare dimineață pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă, este ideală pentru întărirea imunității. Este sigură în utilizare și eficientă

pentru oamenii de toate vârstele. Nu are contraindicații, efecte adverse și nici reacții secundare, potrivit dr. Florin Cristea, neurolog la Spitalul Militar București, pentru capranera.com.

Apa de argint se folosește cu succes în cazuri de gripă, răceli, viroze, tuse cu expectorație, infecții bacteriene ale căilor respiratorii superioare și inferioare, infecții fungice pe piele sau unghii, acnee, sinuzite, conjuctivite, otite, herpes labial sau genital, ulcerații ale cavității bucale, sângerări gingivale, afte, candidoză bucală, infecții genitale, infecții vaginale, candidoze, infecții urinare,

enterocolite, hemoragia gastrointestinală, ulcer gastrointestinal.

Se utilizează în funcție de localizarea afecțiunilor: Oral (ingerată sau băută); inhalată sub forma de vapori fini; sub forma de clismă; dușuri și spălături vaginale; sub formă de picături în ochi, urechi și nas sau aplicată topic. În cazul administrării orale, este recomandat să mențineți apa cu ioni de argint coloidal timp de 30 de secunde sublingual.

Apa cu argint se poate prepara și de noi, acasă. Apa păstrată în vase de argint are proprietățile unui antibiotic extrem de eficient. Apa de argint poate fi preparată foarte

simplu, în casă, păstrând apa de băut în vase de argint sau dacă nu avem vase de argint, putem folosi o bijuterie sau un ban de argint, potrivit ziare.com.

De regulă seara, umplem o sticlă sau borcan cu apă și punem obiectul de argint. Dupa 8, 10 ore, răsturnăm apa astfel rezultată într-un alt vas, cu foarte mare grijă pentru ca reziduurile din apa purificată să rămână pe fundul primului vas.

Clătim bine vasul și obiectul de argint și pregătim o alta porție de apă. Nu există pericolul ca în țesuturi să se acumuleze argint, deoarece surplusul este eliminat foarte ușor.

Organismul uman

are nevoie de 0,088 mg de argint pe zi, care poate fi procurat atât din apa de argint, cât și din fructele de mare, ouă, lapte de vacă și lapte de capră.

Rețineți că acest tratament naturist nu înlocuiește consultul medical de specialitate, nu are efecte secundare și nu dă dependență. Dar nici rezultatele nu apar peste noapte, așa că este nevoie de răbdare.

Ultimele stiri

Parteneri