joi, martie 4, 2021

Apa care face minuni. Ce îi adaugi pentru a dizolva rapid grăsimile din zonele cu probleme: Coapse, șolduri, brațe

Un singur ingredient transformă apa în soluție care topește grăsimile, mai ales în zone cu probleme: coapse, șolduri, brațe.

Cercetările științifice ne arată că ghimbirul este un aliment excelent în lupta cu kilogramele în plus.

Potrivit unui studiu din 2012 și 2013, a fost dovedită eficacitatea ghimbirului de a reduce masa corporală, de  a îmbunătăți metabolismul și de a sprijini controlul greutății.

Un studiu mai recent, din 2017, confirmă faptul că ghimbirul este benefic împotriva obezității, poate preveni bolile de inimă, dar și alte afecțiuni.

Cum se prepară apa de ghimbir

E nevoie de 3, 4 feliuțe de rădăcină de ghimbir, 1 l apă și zeama de la 1, 2 lămâi.

Se fierbe apa, se adaugă rădăcina de ghimbir, se lasă la foc mic aproximativ 10-15 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă la răcit.

După ce s-a răcit, se adaugă zeama de lămâie.

Se bea un pahar dimineața și unul seara. Se poate bea și pe parcursul zilei, dacă doriți. Se ține la rece și se pot adăuga și cuburi de gheață în băutura miraculoasă.

Devine astfel un remediu ideal în sezonul cald.

Bonus! Pentru extra savoare, puteți adăuga puțină miere sau sirop de arțar, câteva frunze de mentă și câteva feliuțe de portocală.

Este un deliciu cu proprietăți extrem de benefice organismului. Consumul de ghimbir este contraindicat persoanelor cu afecțiuni ale stomacului.

Acest articol este informativ și nu înlocuiește consultul medical de specialitate.

Ultimele stiri

Parteneri