Sari la conținut

Apar noi informații despre românca omorâtă de un rechin, în Egipt. Decizia autorităților

Românca ucisă de rechin, în Egipt, la Hurghada ar putea fi repatriată vineri, 8 iulie. Procedura depinde, însă, de autoritățile egiptene care au deschis o anchetă penală după accident, astfel că trupul neînsuflețit al sucevencei, de 40 de ani, va fi adus în România după ce procurorul de caz va da undă verde, au mai explicat sursele menționate.

Costurile repatrierii vor fi suportate de o companie internațională de asigurări, conform unor surse din familia sucevencei, au precizat surse din Ministerul Afacerilor Externe, pentru G4Media.ro.

Era a treia oară în Egipt

Roxana Donisan, românca din Suceava ucisă de un rechin lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada, ar fi trebuit să revină marți la muncă. Femeia era pasionată de scufundări și se afla în vacanță de două săptămâni. Colegele Roxanei au mărturisit că aceasta avea chiar și pe birou un afiș cu adâncurile Mării Roșii.

De obicei, femeia călătorea singură, iar acum mergea pentru a treia oară în Egipt, la acelaşi hotel. A ajuns la Marea Roșie după ce a prins în ultimul moment o ofertă de vacanță pe care nu a putut s-o refuze.

Citeste si:
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.