vineri, august 19, 2022

Turistă, atacată de rechin. Scene desprinse parcă dintr-un film. O femeie de origine austriacă a murit în Egipt după ce a fost atacată de un rechin în golful Sahl Hasheesh din Marea Roșie.

Femeia care se afla în vacanță, din Egipt a fost atacată de rechin în golful Sahl Hasheesh din Marea Roșie, apoi ea a început să strige după ajutor. Privitorii îngroziți au încercat să-i distragă atenția rechinului, dar nimeni nu a îndrăznit să sară pentru a o ajuta.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

După ce s-a zbătut să iasă din gura rechinului și rămăsese fără un braț și un picior, femeia a ajuns la mal. Medicii i-au acordat primul ajutor la fața locului, dar femeia a murit câteva minute mai târziu, în ambulanță, conform Daily Mail.

Peste 44 de specii de rechini se află în Marea Roșie

Atacurile de rechini în Egipt sunt rare, dar Marea Roșie are peste 44 de specii.

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

În octombrie 2020, un băiat din Ucraina, în vârstă de 12 ani, aflat în vacanță în Egipt și ghidul său turistic și-a pierdut membrele după ce au fost atacați de rechin. Și în 2010, au avut loc cinci atacuri. Atunci, trei ruși, un turist ucrainean și unul german au fost răniți.

De asemenea, în anul 2004, în iulie, nu departe de cunoscutul hotel Hilton, pe plaja stațiunii Dahab, a avut loc un atac asupra unei femei care înota lângă mal. Elvețiana a supraviețuit în mod miraculos, doar membrele i-au fost afectate.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

Atacurile de rechini ce au avut loc în Sharm el-Sheikh

Turiştii estonieni, care se aflau în vacanţă pe nefasta plajă Sharm el-Sheikh în 2004, în februarie, au fost atacaţi și ei de animale agresive. Mai mult, un turist de optsprezece ani din țara noastră a fost mușcat de un alt monstru în 2007. Au fost și cazuri de atacuri de rechini. În stațiunea Marsa Alam, un scafandru din Franța, în 2009, a fost mușcat deun rechin.

Și din nou Sharm el-Sheikh, în data de 20 octombrie 2010, pe una dintre plaje un rechin a atacat o femeie de 54 de ani. La 15 metri de coastă, prădătorul a atacat cu viteza fulgerului, muşcându-l pe turist de picior. Femeia nu a murit, a rămas în viață, dar și-a revenit după mult timp și a suferit pierderi mari de sânge și răni adânci. Mai multe atacuri au avut loc și în 2012.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private