duminică, iunie 20, 2021

Apariție șoc a uneia dintre cele mai apreciate vedete la nivel internațional. Deși mereu a fost subțirică, a ajuns doar o umbră a femeii de odinioară.

Viața ei presărată cu multă suferință i-a adus

multe situații limită. Artista Celine Dion are 50 de ani și este mai trasă prin inel ca niciodată.

Și-a pierdut soțul în 2016 după o lungă luptă cu cancerul, iar acum Celine încearcă să meargă mai departe, refugiindu-se în lumea modei.

Alegerile vestimentare și noua siluetă i-au adus multe critici, la care vedeta a răspuns într-un interviu acordat lui Dan Wootton: ”Așa e bine pentru mine. Mă simt puternică, feminină și sexy”.

Despre silueta filiformă nu dorește să discute: ”Dacă mie îmi place, nu doresc să discut acest subiect. Nu vă obosiți să mă pozați. Dacă vă place, sunt aici, vorbim.

Dacă nu, lăsați-mă în pace!”

Se pare că noua siluetă se datorează antrenamentelor intense de dans cu Pepe Munoz, despre care s-a spus că ar fi iubitul ei. Însă Celine neagă vehement: ”Sunt criticată ca imediat după ce a murit Rene, e un alt bărbat în viața mea. Pepe e prezent, dar nu e iubitul meu” și chiar și-a exprimat îngrijorarea că poate Pepe nu va ști să gestioneze atenția intempestivă a presei.

”Suntem cei mai buni prieteni. E un gentleman, firește că îmi întinde mâna în public.

Ultimele stiri

Parteneri