Sari la conținut

Aplicația whatsapp nu va mai funcționa pe aceste telefoane în 2024

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite modele de telefoane

Aplicația whatsapp nu va mai funcționa pe 35 de modele diferite de telefoane și dispozitive. Platforma de mesagerie are este 2 miliarde de utiliatori, la nivel mondial. Dar cele mai recente îmbunătățiri ale aplicației nu sunt compatibile cu sistemele de operare ale dispozitivelor vechi.

Numeroase aplicații devin prea avansate pentru a fi compatibile cu sisteme de operare mai vechi, potrivit publicației Marca.

Ca urmare, telefoanele care nu pot fi actualizate nu vor mai beneficia de WhatsApp.

Aplicația whatsapp e compatibilă cu aproape toate smartphone-urile moderne. Include numeroase funcții și opțiuni utile pentru utilizatori și e o platformă gratuită. Dar astfel de servicii pot „expira” atunci când nu mai sunt compatibile cu sistemul de operare.

Ca urmare, whatsapp nu va mai funcționa pe numeroase dispozitive. Aplicațiile tind să fie actualizate periodic. Cum sistemele de operare evoluează rapid, unele smartphone-uri nu au capacitatea de a fi actualizate.

Treptat, pe aceste dispozitive nu va mai putea funcționa aplicația. Un sistem de operare vechi, care nu mai e compatibil, nu va mai primi actualizări whatsapp.

La un anumit punct, actualizarea devine imposibilă. Unele modele de smartphone-uri nu vor mai primi astfel de actualizări.

În 2024, cei care au telefoane cu versiuni Android mai vechi de 5.0 și cei cu smartphone-uri iPhone cu iOS mai vechi de iOS 12 vor pierde accesul la whatsapp.

Aplicația whatsapp nu va mai funcționa pe aceste telefoane în 2024

Iată pe ce telefoane nu va mai funcționa whatsapp în 2024:

  • iPhone-urile mai vechi decât seria 6
  • Archos 53 Platinum
  • Ascend D2, Ascend G740 și Ascend Mate Huawei
  • Lenovo A820
  • LG Enact și LG Lucid 2
  • Dispozitive Optimus: L3 II Dual, L5 II, F5, L3 II, L7II, L5 Dual, L7 Dual, F3, F3Q, L2 II, L4 II, F6 and F7
  • Samsung Galaxy Ace 2, Galaxy Core, Galaxy S3 mini, Galaxy Trend II, Galaxy X cover 2 și Galaxy Trend Lite
  • Sony Xperia M
  • Wiko Cink Five și Winko Darknight
  • ZTE Grand Memo, ZTE Grand S Flex și ZTE V956 – UMI X2
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel