miercuri, septembrie 28, 2022

Fit2Earn: Aplicație care te răsplătește dacă faci sport. Au apărut noi update-uri la aplicația Fit2Earn. În teste, aplicația va fi disponibilă de luna viitoare.

Faci sport și câștigi nu doar un corp de invidiat, sănătate și o stare psihică bună, ci și altfel de răsplată. Cum este posibil? Ei bine, veștile bune vin de la dezvoltatorii aplicației Sense4FIT.

Aplicația se află momentan în teste și va putea fi folosită începând de luna viitoare. Dar despre ce este vorba mai exact? Sense4FIT App este o aplicație Lifestyle de tipul Fit2Earn Web 3 construită pe blockchain-ul  Elrond cu elemente de game-fi.

Te-ar mai interesa: Cum arată soția lui Mihai Șora. E cu aproape 60 de...

Care este scopul Sense4FIT? Ei bine, aplicația are drept scop să ajute oamenii să-și îmbunătățească viața prin schimbarea stilului de viață în care să includă mai multă mișcare fizică.

Ce face concret aplicația

Pentru a motiva oamenii să facă sport, aplicația îi va răsplăti pe utilizatorii săi pe măsură ce aceștia își ating obiectivele.  Dacă vrei să fii printre cei care vor fi premiați pentru sport, iată ce trebuie să faci.

În primul rând, fii sigur că te înregistrezi pentru această aplicație. Dar iată care sunt pașii, explicați de Cristian Gherghina, CTO Sense4FIT. 

Așadar, ai nevoie de un smartphone – nu contează care. Apoi, asigură-te că ai cont Maiar și loghează-te în acel cont.

Te-ar mai interesa: Un supliment banal poate duce la infarct. Se depun...

 

Apoi trebuie să te loghezi în aplicația Sense4FIT. „Asigură-te că ai un NFT,  care îți va da acces la conținut și la premiile pe care le vei câștiga”, explică Gherghina.

După logare, trebuie să selectezi unul dintre modurile disponibile. Cum funcționează provocarea? Ei bine, este nevoie să selectezi unul dintre programe/una dintre provocări. Poți alege între propriul tău program de antrenament sau programul recomandat de Sense4FIT.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Aplicatia iti va cere sa te conectezi cu un fitness tracker, cum ar fi un smartwatch de pildă, pentru a putea obține răsplata și pentru a-ți urmări progresul. După programul de antrenament, algoritmul va calcula daca ti-ai indeplinit scopul cu ar fi un minim de kCalorii arse si media BPM-ului din timpul antrenamentului iar apoi poti semna tranzactia in Maiar pentru a primii recompensa.

Destul de simplu, nu-i așa?

Te-ar mai interesa: Te balonezi excesiv? Mărirea splinei, a ficatului,...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private