vineri, septembrie 30, 2022

Îngropat de viu la o petrecere. Cum a reușit să scape și ce povestește tânărul este absolut halucinant… Abuzul de alcool și de droguri au efecte cumplite.

Alcoolul și drogurile pot avea efecte dintre cele mai cumplite, oriunde în lume. Atunci când mintea nu mai este limpede, orice este posibil. În anumite situații, vorbim de adevărate tragedii.

De pildă, un tânăr din Bolivia s-a dus la o petrecere, invitat de niște prieteni. Ce a urmat apoi ține deja de filme de groază dintre cele mai înspăimântătoare.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

Victor Hugo Mica, în vârstă de 30 de ani a fost îngropat de viu de către prietenii săi, alături de care s-a distrat cu o seară înainte la o petrecere, potrivit La Vanguardia.

Ofrandă pentru zeița Pachamama

Tovarășii tânărului l-au pus într-un sicriu, pe care l-au îngropat ulterior, în municipalitatea Acachachi, la aproximativ 80 de kilometri de La Paz, în semn de ofrandă pentru sărbătoarea Pachamama.

„Sărbatoream și am întâlnit un tovarăș care m-a invitat la petrecere. Nu-mi mai amintesc nimic. Am fost îngropat într-un șantier”, a povestit Victor, citat de romaniatv.net.

Tânărul s-a trezit dimineața pentru a merge să urineze și a constatat că se afla într-un sicriu de unde nu putea să iasă. Acesta a fost nevoit să îndepărteze cimentul și pământul de pe corp pentru a putea scăpa.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre palpitații și tiroidă. Un medic ca...

„Am fost îngropat de viu, nu cunosc bine locul. Azi dimineață m-am trezit și mi-am dat seama că nu mă mai puteam mișca, eram închis, eram într-un sicriu…

A trebuit să sparg cosciugul și am văzut că a coborât nisipul, am spart sicriul ca să cadă nisipul și atunci am reușit să ies și să fug din acel loc”, a povestit Victor la Unitel, o televiziune locală din Bolivia.

Din fericire, Victor a fost ajutat de un bărbat care se afla la plimbare prin apropiere și care l-a însoțit la autorități. Chiar și așa, polițiștii nu au înregistrat un raport, deoarece au considerat că bărbatul se afla încă sub influența alcoolului.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

Victor Hugo Mica a fost îngropat ca ofrandă pentru Pachamama, o zeiță indigenă.

Potrivit tânărului, el ar fi fost îngropat ca un „sullu”, un cuvânt din argoul quechua care se referă la ofrandele către Pachamama, care constă în a face o ofrandă unei persoane pentru ca o construcție să dureze și să nu sufere daune, notează romaniatv.net.

#VIDEO Fue a una fiesta de la Pachamama y despertó ¡enterrado en un ataúd!

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private