Sari la conținut

Apocalipsa nu iartă pe nimeni: Un dragon de foc va traversa cerul de șase ori. Ce spun va deveni realitate

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Apocalipsa nu iartă pe nimeni. Cuvântul profeție are mai multe semnificații, dar cel care ne vine în minte atunci când îl auzim este „un dar supranatural care constă în cunoașterea lucrurilor îndepărtate sau viitoare prin inspirație divină.

Cele mai crunte profeții despre sfârșitul lumii. Lucrările cu profețiile Maicii Shipton au fost publicate la 80 de ani de la moartea sa și, în reeditările ulterioare, editorii au modificat unele dintre previziunile sale după bunul lor plac.

Chiar și așa, se știe că în timpul vieții sale a anticipat evenimente care au avut loc efectiv.

Cei mai cunoscuți profeți sunt cei menționați în Biblie și își exercită de obicei darul ca intermediari între oameni și Dumnezeu, dar în afara sferei religioase există oameni care au spus că au fost înzestrați cu darul profeției și sunt adesea cunoscuți ca văzători.

Printre acestea, cel mai cunoscut este Nostradamus, dar au existat multe altele precum Ursula Southeil, cunoscută sub numele de Maica Shipton, care a făcut profeții surprinzătoare.

Se știe puțin despre viața Ursulei Southeil. Femeia a fost născută într-o peșteră din Knaresborough, Yorkshire, în 1488, când Henric al VIII-lea a domnit în Anglia.

Fiică a unei unei mame singure, a fost dată în adopție la vârsta de doi ani și de la o vârstă fragedă a început să aibă daruri grozave pentru ghicire și profeție. S-a căsătorit cu un tâmplar pe nume Shipton și de aici a venit numele cu care era cunoscută popular: Mama Shipton.

Cele mai crunte profeții despre sfârșitul lumii. A anticipat evenimente care au avut loc efectiv, cum ar fi:

“Carute de fier vor merge fără cai şi vor umple lumea de durere” (probabil se referă la autovehicule și accidente)

“În jurul lumii gândurile oamenilor vor zbura rapid ca şi când ai clipi din ochi. Omenirea îmblânzeşte apele şi lumea se aprinde. Ce ciudat și totuși va deveni realitate”. (Probabil telefon, radio, televiziune și internet. Construcţia de baraje, dar şi electricitatea)

“Sub apa, oamenii vor umbla. Vor merge, vor dormi, vor vorbi”. (Submarine, tehnică de scufundare, explorarea adâncurilor)

“Și în aer oamenii se vor vedea. În alb și negru și chiar verde. Un om mare va veni și pleca.” (Aeronave)

“În apă, fierul va pluti la fel de ușor ca o barca de lemn. Aur mult va fi găsit în piatră şi în pământ încă necunoscut”. (Nave din fier și oțel și o descriere a unui zăcământ de aur încă nedescoperit.}

“UN RĂZBOI MARE VA URMA UNDE LOCUIESC PĂGÂNII ȘI TURCII”

“Ţări se vor bloca în aprige certuri şi vor căuta să se omoare reciproc. Nordul se va despărţi de Sud, iar un vultur născut din gura Leului va aduce război la fiecare ușă a lumii”. (Probabil un război între țările nordice sau aluzie la Războiului Civil American)

“Când cea mai înverșunată ceartă se va face, Anglia și Franța vor fi ca unul” (Probabil Al Doilea Război Mondial – Anglia și Franța, ca aliați)

“În acele minunate îndepărtate de zile, femeile adoptă o nebunie. Se vor îmbrăca la fel cu bărbații, pantaloni vor purta. Îşi vor tăia părul, vor merge călare pe calul de aramă, ca vrăjitoarele pe mături. ”

“Și răcnind, monștri cu oameni pe culme par să mănânce recolta verde. Și oamenii vor zbura ca păsările şi vor renunţa la cal și plug”. (Masini de recoltare și tractoare)

“Semnele vor fi acolo pentru toți să le citească, omul va face cele mai atroce fapte. Omul va ruina viața celor necoapte, luându-le să le fie soții. Va comite crime brutale şi sângeroase în numele cunoaşterii. Apoi omul va merge cu morţii, iar morţii vor merge cu omul.”

“Regii vor face false promisiuni şi vor vorbi de dragul cuvintelor. Naţiile se vor întâlni pe câmpul de luptă într-un război oribil, cum nu s-a mai văzut. ”

“Atunci când trei giganţi îşi vor aduna respirația și vor vomita noroi, gheață și moarte, un mare oraș va pieri înghițit de cutremur. Tot atunci, creştinii se vor lupta între ei, iar naţiunea galbenă va căpăta o mare putere de la un urs puternic cu care s-au culcat.”

“FAPTELE LOR ADUC BOALĂ MARE, LĂSÂND MULŢI MORȚI”

“Aceşti doi tirani puternice nu vor reuși să-şi facă planul, ei nu reușesc să împartă lumea în două. Dar faptele lor aduc boală mare, lasand mulţi morți. Și vracii nu vor găsi niciun leac, pentru ca nu există, acest lucru este mai rău decât lepra”

“Pentru cei care vor mai fi în secolul din urmă, să fugă în munți și peșteri, mlaștini și păduri. Furtuni vor fi, oceanele vor veni în hohote, atunci când Gabriel va sta pe mal, suflând din corn. Tărâmuri vechi mor, altele noi se nasc. Un dragon de foc va traversa cerul de șase ori înainte ca pământul să moară.

Omenirea va tremura neputincioasă pentru că va şti şi nu va putea face nimic. Timp de șapte zile și șapte nopți omul va urmări această priveliște minunată. Mările se vor ridica să muște malul și apoi munții vor începe să urle și să împartă cutremure. Și când coada dragonului a plecat plecat omul uită și zâmbește şi nu va învăţa nimic.

Prea târziu, prea târziu pentru omenire, care şi-a ales soarta. Zambetul lui mascat, falsa lui grandoare, va atrage furia zeilor, care se amestecă și trimit dragonul înapoi. tot omul va fugi. Rege, domn sau iobag. Apa va fi otravă. Deşi limpede, e otravă. Taramuri se vor sparge din nou, nimic nu va mai fi la loc. Crezi că ciudat? Ce spun va deveni realitate”.

CEI CARE TRĂIESC AICI NU SE VOR MAI TEME VREODATĂ DE COADA DRAGONULUI

“Și într-un tărâm îndepărtat, barbati alesi, o bandă mică, vor trebui să părăsească muntele lor solid, ascuns de toţi. Cei puţini şi buni vor conta. Ei vor începe din nou rasa umană. Dar nu pe taramul vechi, ci pe cel nou, creat de ape. Tara din mare se ridică uscată, curată și moale. Curată de murdăria omenirii, va fi sursa dinastiei omului nou. Iar cei care trăiesc aici nu se vor mai teme vreodată de coada dragonului. Iar oamenii vor uita din nou. Crezi ca e ciudat? Dar va fi! ”

“Greşeală! Omul face o ultimă greşeală! Înainte să-şi reconstruiască rasa, un șarpe de argint vine din văzduh și va vărsa oameni de gen necunoscut. Aceia se vor amesteca cu omul şi vor lumina mintea omului viitor. Vor creşte împreună vor vrea să le arătăm cum să trăiască și să iubească.

În schimb, ei ne vor înzestra copiii cu a doua vedere. Astfel, Epoca de Aur va începe. Dar nu uita, coada dragonului este semnul căderii omenirii și declinul omului.

Și dacă pentru această profeție mă vor arde pe rug. Corpul meu neînsemnat și sufletul meu eliberat. Crezi că blasfemie totală? Te înșeli! Aceste lucruri au venit la mine aşa cum această profeție va ajunge sa fie!”.

Sursa: jurnalul.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel