marți, ianuarie 31, 2023

Are 67 de ani, 12 neveste, 102 copii și peste 500 de nepoți. Ce le-a cerut bărbatul soțiilor lui, pentru că nu mai face față cheltuielilor?

Poligamia nu e doar fericire și zâmbete, pentru că, oricât de potent ar fi bărbatul, dacă nu e și potent financiar, totul se transformă într-o dramă.

Mwanamume Mwenye Wake 12 na Watoto 102 Aomba Msaada Kulisha Familia Yake -  Tuko.co.ke

Un bărbat are 67 de ani, 12 neveste, 102 copii și peste 500 de nepoți

Este și cazul lui Musa Hasahya, un bărbat în vârstă de 67 de ani, care locuiește împreună cu familia lui numeroasă în Bugisa, Uganda, unde poligamia este legală. Hasahya spune că a început să resimtă povara financiară din cauza familiei numeroase.

Te-ar mai interesa: Infarctul silențios NU are simptome vizibile. Care...

S-a căsătorit cu prima soție, Hanifa, în 1971, la vârsta de 16 ani, după ce a abandonat școala, și la 18 ani a devenit pentru prima dată tată. Avea bani și pământuri, așa că a decis să-și extindă familia și s-a căsătorit cu mai multe femei.

O bună perioadă de timp s-a descurcat bine, dar pe măsură ce familia s-a tot extins a început să aibă dificultăți, iar acum a cerut ajutor financiar de la guvern. În plus, a decis ca el să nu mai facă niciun copil.

Musa Hasahya: Un père ougandais de 102 enfants demande de l'aide

Ce le-a cerut bărbatul soțiilor lui, pentru că nu mai face față cheltuielilor?

Bărbatul are, țineți-vă bine!, 12  neveste și 102 copii, și, pentru că nu mai face față cheltuielilor, fermierul le-a cerut soțiilor să meargă la cabinetul de planificare familială.

Te-ar mai interesa: Ce legătură există între dermatita atopică și stre...

 „Nu mai pot accepta nașterea altor copii din cauza resurselor limitate. Și, în acest sens, le-am sfătuit pe toate soțiile mele care sunt fertile să meargă la cabinetul de planificare familială.

De asemenea, îi sfătuiesc pe cei care doresc mai mult de patru soții să nu facă asta, pentru că nu e bine”, a spus Musa, potrivit Daily Mail.

Pe lângă cele 12 soții și 102 copii, Musa are și 568 de nepoți, iar familia lui locuiește într-un complex format din 12 case în Bugisa.

Te-ar mai interesa: Medic român: 17 lucruri de știut despre febră...

Nu-i cunoaște pe toți după nume, dar știe că sunt copiii lui.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private