miercuri, octombrie 28, 2020

O australiancă de 68 de ani pare că a descoperit elixirul tinereții. E o schimbare în alimentație ușor de pus în practică de oricine. 

La 41 de ani, medicii i-au spus că este prediabetică, după ce ani de zile femeia a mâncat foarte multe dulciuri.

 

Acum, la 68 de ani, Carolyn Hartz, din Australia, se simte mai bine ca niciodată și arată senzațional, după ce timp de 27 de ani nu a consumat deloc zahăr, potrivit Daily Mail.

Citește și:

Pentru că îi plac foarte mult dulciurile făcute în casă, Carolyn a căutat un înlocuitor sănătos al zahărului. Nu numai că l-a găsit, dar acum va publica și o carte cu rețete de dulciuri fără zahăr, care, spune ea, le va fi utilă tuturor celor care nu pot renunța la torturi și prăjituri, dar vor sa arate bine și să fie sănătoși.

“Eram dependentă de zahăr. Mâncam prăjituri de trei ori pe zi, în cantități impresionante”, spune ea. Însă, la 41 de ani, se simțea foarte rău, iar medicii i-au spus că este la un pas de diabet. “Asta m-a speriat foarte tare și un an de zile nu am mâncat deloc zahăr. Dar apoi mi-am dat seama că plăcerea pe care mi-o provoacă o prăjitură nu poate fi înlocuită cu nimic”, a spus Carolyn.

Citește și:

Femeia a descoperit Xylitolul, un îndulcitor sută la sută natural. Astfel, a înlocuit zahărul din prăjiturile care îi plac atât de mult și a adaptat rețetele, care sunt cuprinse în cartea “Sugar Free Baking”, ce va apărea în scurt timp.

Parteneri--