luni, ianuarie 30, 2023

Într-un comunicat oficial al DNA Suceava se anunță că mai multe cadre medicale, asistene și medici au fost reținuți în dosarul vaccinărilor fictive.

„În urma activităților desfășurate în data de 21 decembrie pe raza județelor Suceava și Constanța au fost ridicate înscrisuri ce au legătură cu formalitățile de vaccinare, arhiva unui centru de vaccinare, laptopuri, telefoane mobile, stick-uri de memorie, documente de achiziționare a bunurilor mobile si imobile, precum și suma de aproximativ 116.400 de euro. Totodată, din totalul de 9 persoane conduse la unitatea de parchet, 6 au fost reținute, acestea având calitatea de medici, asistente și persoane ce intermediau vaccinarea fictivă”, se arată într-un comunicat al DNA Suceava.

Te-ar mai interesa: Ce spune numărul zodiei tale despre tine! Astrolog...

Potrivit procurorilor de la DNA Suceava, în rețeaua de vaccinare la „chiuvetă” ar fi implicate aproximativ 100 de persoane.

Potrivit anchetatorilor, în urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente din arhiva unui centru de vaccinare, laptopuri, stick-uri de memorie precum și suma de aproximativ 116.400 de euro.

În cadrul anchetei este implicat inclusiv personalul Spitalului Municipal Constanța și Centrul Balnear Constanța.

Beneficiarii adeverințelor plăteau sume cuprinse între 50 și 400 de euro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private