joi, august 11, 2022

Părintele Arsenie Boca, spunea că există posibilitatea ca un oraș din România este în pericol să dispară de pe hartă.

Profeția lui Arsenie Boca oferă detalii înfiorătoare în legatura cu undele seismice care vor lovi Bucurestiul din plin, încât ar putea fi șters de pe fața pământului.

Celebrul parinte al Ardealului a definit undele seismice drept „cele doua ouari”, explicatia fiind ca atunci cand va fi timpul, o a treia unda se va produce si va pune la pamant capitala Romaniei.

Te-ar mai interesa: Cum depozităm corect mâncarea în frigider: Dacă fa...

Asadar, trebuie sa ne asteptam la un cutremur mult mai pare fata de precedentele, unde Bucurestiul va fi lovit din toate directiile, iar in cele din urma va disparea de pe harta Romaniei.

Se pare ca toate aceste nenorociri se intampla pentru ca oamenii au prea multe pacate si, intr-un fel, trebuie sa plateasca pentru greselile lor, informeaza B1.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus el.


Cuvintele pe care Arsenie Boca i le-a adresat lui Nicolae Ceausescu

S-a aflat care au fost cuvintele pe care Arsenie Boca i le-a adresat lui Nicolae Ceausescu in prima si ultima conversatie pe care cei doi ar fi purtat-o.

Te-ar mai interesa: Suferi de alergii? Iată ce îți poate agrava proble...

Este un lucru bine cunoscut ca Arsenie Boca avea un dar aparte, ba chiar se spune ca ar fi avut puteri speciale! Profetiile lui Arsenie Boca i-au atras atentia si liderului comunist, care si-a dorit o intalnire cu acesta.

Reamintim ca in ciuda faptului ca se afla intemnitat, Arsenie Boca ar fi fost surprins la inmormantarea mamei sale, la sute de kilometri distanta!

La auzul acestor povesti, fostul președinte si-ar fi dorit sa poarte o conversatie cu Arsenie Boca.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

„Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce știi?”, a declarat Zoe Daian, nepoata parintelui.

„Într-o zi de mare sărbătoare veți fi omorâți amândoi”, i-ar fi raspuns Arsenie Boca fostului președinte, Nicolae Ceaușescu.

Arsenie Boca a prezis: „Hai, să-ți spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte țări comuniste vor face pașnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca și cand dai cămașa de pe tine și iei alta cămașă – numai Romania va face trecerea prin vărsare de sânge si vor muri mulți”, ar mai spus Arsenie Boca.

Te-ar mai interesa: Cum vor fi influențate zodiile de luna plină din 1...

Arsenie Boca a prezis moartea celebrului lider comunist in ziua de Craciun, precum si decesul sau, care a avut loc cu trei saptamani inaintea lui Nicolae Ceausescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private