Sari la conținut

Arsenie Boca, cea mai puternică rugăciune. Are puteri vindecătoare

Rugaciune
Sursa foto: doctorulzilei.ro
Rugaciune de multumire catre Dumnezeu

Arsenie Boca, cea mai puternică rugăciune. Are puteri vindecătoare.

Sunt momente în care simți că viața devine tot mai grea și că ai nevoie de ajutorul din partea lui Dumnezeu. Rugăciunea este una dintre modalitățile în care poți să i te adresezi direct Divinității. , rostește cea mai puternică rugăciune pentru reușită în viață!

Arsenia Boca, cel mai iubit Sfânt al Ardealului este cunoscut pentru felul său unic de a le vorbi oamenilor. Se știe că avea darul înainte-vederii și că multe dintre cuvintele sale s-au împlinit întocmai.

Pe lângă scrierile și învățăturile sale, părintele Arsenie Boca ne-a lăsat și o mulțime de rugăciuni. Una dintre cele mai puternice este cea de mai jos. Se spune că dacă o veți rosti zilnic și vă veți gândi intens la ceea ce vă supără, vă veți simți eliberat de rele. Astfel, vă veți putea concetra și aprecia cu adevărat fiecare moment din viața dumneavostră.

Arsenie Boca, cea mai puternică rugăciune. Are puteri vindecătoare

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel