sâmbătă, iulie 2, 2022

O artistă celebră a povestit că a băut doar apă timp de 17 zile și spune niciodată nu s-a simțit așa cum s-a simțit în acele zile.

Lena Miclăuș, cântăreața de muzică populară, spune că a hotărât să țină post negru timp de mai bine de două săptămâni pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru că i-a dăruit un copil.

Artista spune că timp de 17 zile a băut doar apă, iar acest post a transformat-o complet și spune că niciodată nu s-a mai simțit atât de bine, potrivit DcMedical.

Te-ar mai interesa: Ce să faci și să nu faci dacă te-a mușcat o viperă...

Sursa: Unsplash

Voiam să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru câte mi-a dat

„Am vrut să țin post când eram însărcinată cu băiatul meu pentru sufletul meu drept mulțumire și nu am reușit decât 3 săptămâni și am fost foarte supărată că nu am putut. Voiam să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru câte mi-a dat. Așa am simțit eu să fac un sacrificiu. Și știam că dacă țin post este un sacrificiu.

La începutul pandemiei am citit cartea 40 de zile de post și am ajuns la concluzia că trebuie să țin postul cu apă. Am ținut o zi, apoi s-a prelungit la 3, apoi 5, apoi 10 și am ajuns până la 17 zile în care nu am băut decât apă.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru celulele creierului. Un ...

Preotul din sat mi-a spus că e mare lucru, dar atât de bine și de curată cum m-am simțit în acele 17 zile nu m-am simțit niciodată și nu știu dacă mă voi mai simți vreodată.

Eram alt om, eram eu, nu mă deranja nimic, deși sunt fire vulcanică, a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Și îmi pare rău că nu am ținut mai mult, pentru că medical vorbind dacă țineam 20 de zile mi se schimba și sângele.

Te-ar mai interesa: Bila leneșă, tratament naturist. Medic: „Fac...

Oricum am văzut pe mine schimbări, aveam ochii mai limpezi. Prima zi mi-a fost ok, a doua zi mă durea capul, a treia zi mi-am revenit, nu mai simțeam foamea”, a povestit artista.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private