Sari la conținut

Așa arată CANCERUL. Este diferit de ceea ce ne-am imaginat/ VIDEO

cancer esofagian
Sursă foto: Getty Images
Imagini cu celule canceroase

Așa arată CANCERUL.  Cancerul poate arăta diferit în funcție de tipul și stadiul său. În general, cancerul se prezintă sub formă de o creștere anormală a celulelor care se pot dezvolta într-un sistem tumoral sau într-un masă solidă. Uneori, aceste celule cresc foarte repede și pot forma tumori care pot afecta organele sau țesuturile din jur.

Simptomele cancerului pot include schimbări în aspectul sau mărimea unui alunec, în formă și dimensiune a stomacului, sângerări anormale, modificări ale obiceiurilor intestinale, durere inexplicabilă, modificări ale vocii sau asemănătoare simptomelor simptomelor pe termen lung. În unele cazuri, cancerul poate fi asimptomatic până în stadiile ulterioare.

Este important să consultați un medic pentru evaluare și diagnostic dacă aveți oricare dintre aceste simptome sau dacă aveți orice motive de îngrijorare cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.

Imagini spectaculoase cu celule canceroase

Unitatea de microscopie electronică de la Cancer Research UK a montat un videoclip inedit. Oamenii pot vedea cum arată, de fapt, cancerul. Este total diferit de ce ne imaginăm noi sau vedem în diferite imagini, potrivit Gândul.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel