duminică, septembrie 26, 2021

Buzele pot fi tratate cu o serie de masti de buze care reduc si fac sa dispara efectele negative pe care mediul inconjurator le are asupra lor. Aceste masti de buze actioneaza asupra buzelor crapate si se pot realiza acasa, din ingrediente lesne de gasit.

Mai mult decat atat, mastile de buze ale caror retete sunt prezentate au efecte de vitaminizare si de hidratare facand astfel ca buzele sa fie mereu catifelate si frumoasa.

Unul dintre cele mai des folosite ingrediente pentru a realiza diverse masti de buze este mierea. Mierea este unul dintre componentele de baza pentru hidratarea buzelor si poate fi folosita ca atare, lasandu-se pe buze timp de 15 minute.

Insa, pot fi realizate si o serie de alte masti de buze cu efecte incredibile, care fac sa dispara crapaturile si readuc elasticitatea.

Prin amestecul unei linguri de miere cu ulei de masline se obtine o substanta minunata. Aceasta masca se intinde pe buze si se lasa 20 de minute, apoi se clateste cu apa calda. Masca se foloseste zilnic, timp de o saptamana.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri