miercuri, iunie 23, 2021

Nu toti barbatii insala, dar unii, o fac. Oricum, au capatat aceasta reputatie cum ca nu sunt de incredere. Si trebuie sa munceasca mult ca sa castige increderea unei femei.

Dar cum poti afla daca partenerul

tau te insala? E destul de greu. Asta daca nu cumva marturiseste el insusi. Sau daca nu il prinzi cu cealalta femeie. Sau daca nu gasesti mesaje compromitatoare intre el si altcineva, scrie Yourtango.com.

Daca banuiesti ca iubitul te insala, iata 10 indicii la care sa fii atenta:

1. E mult mai atent la felul in care arata. Pe prietenul tau nu l-a interesat niciodata in mod special cum arata, dar, dintr-odata, sta mai mult in oglinda decat de obicei. Isi face parul cu spuma, se parfumeaza si chiar se da cu crema hidratanta.

2. A devenit mai declarativ. Nu a fost niciodata un

om care sa-si exprime cu usurinta sau prea des sentimentele fata de tine. Dar, in ultima vreme, foloseste des cuvinte ca: “Stii ca te iubesc…”.

3. Iti face cadouri fara o ocazie anume. In ultimii ani, ai asteptat cu sufletul la gura sa vezi daca isi aminteste de aniversarea voastra sau nu. Numai ca, in ultimele luni, iti face cadouri asa, fara niciun motiv, iar aniversarea e insemnata cu rosu in calendar!

4. Iti da prea multe explicatii. Omul care, de obicei, iti dadea raspunsuri din trei cuvinte, acum iti da deseori raspunsuri detaliate despre ceea ce face in fiecare zi. Daca un barbat

da prea multe explicatii, in mod cert ceva nu e în regulă.

5. Vrea sa isi spele singur hainele. Pana de curand ai fi crezut ca are nevie de GPS ca sa gaseasca masina de spalat si uscatorul de rufe. Dar, de la o vreme, a inceput sa fie obsedat de curatenie si insista sa isi spele singur hainele.

6. Isi face dus mai des. Pana acum, isi facea dus, de obicei, dimineata. Insa, de ceva vreme, simte nevoia sa faca dus de doua ori pe zi.

7. Cheltuieste bani intr-un mod neobisnuit. Partenerul tau obisnuieste sa foloseasca cardul pentru orice fel de plati, oricat de mici. Si, totusi, de cateva

saptamani, extrasul de cont arata extrageri de la ATM.
Sursa: andreearaicu.ro.

Ultimele stiri

Parteneri