vineri, iunie 2, 2023

O asistentă medicală a fost legată de masa de operație și chinuită, timp de 15 minute de patru colegi de breaslă. Totul s-a petrecut la sfârșitul lunii februarie, la spitalul din Hall în Tirol, Austria. 

Poliția investighează, printre altele, și un caz de lipsire de libertate, scrie tirol.orf.at.

Incidentul s-ar fi petrecut în spitalul de stat din Hall în Tirol, Austria, pe 28 februarie, 2023. Directorul de îngrijiri din spital, Stephan Palaver, vorbește de comportamentul extrem de abuziv al celor patru angajați, față de colega lor. Două zile mai târziu, conducerea a fost informată despre incident, iar după două ore, conducerea spitalului a decis desfacerea contractelor de muncă ale celor patru asistenți medicali.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru DIABETICI: atenție la ACEST „ef...

O asistentă medicală de la secția de chirurgie a spitalului a fost legată și ținută cu forța de cei patru bărbați, și ei tot asistenți chirurgicali, întinsă pe o masă de operație, timp de 15 minute. Asta trebuia să fie o glumă, potrivit celor patru asistenți chirurgicali. Bărbații au vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. Sub pretextul că voiau să îi arate femeii, practic, poziționarea pacienților pe masa de operație, așa au ajuns să o convingă să intre în sala de operație.

Poziționarea înainte de operații este dificilă și complexă și ar fi făcută întotdeauna de o echipă bine instruită, potrivit directorului de îngrijire, Stephan Palaver. Cu toate acestea, procedura este întotdeauna coordonată de manageri și se face întotdeauna fără a necesita fixare.

Te-ar mai interesa: Analize de rutină care pot salva vieți. Medic: ”În...

Poliția investighează cazul de lipsire de libertate

Asistenta medicală care a fost chinuită de cei patru colegi ai săi se află acum în imposibilitatea de a mai lucra pentru o perioadă, și este îngrijită de un medic în spital.

„În sectorul de îngrijire, mai mult de 80% sunt femei, așa că trebuie să asigurăm o muncă sigură și netulburată. De aceea, comportamentul bărbaților este inacceptabil”, a declarat Stephan Palaver.

Femeia a făcut un pas îndrăzneț și și-a reclamat cei patru colegi. Acum, poliția a deschis o anchetă și investighează și un caz de lipsire de libertate. După ce ancheta va fi finalizată, rezultatele vor fi transmise parchetului.

Te-ar mai interesa: Prea mult fier în sânge. Sideremia mare, semn de a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private