vineri, august 12, 2022

Prima extragere la Loteria de vaccinare va avea loc astăzi, 3 octombrie şi va fi difuzată pe TVR 1, la ora 20:50.

„Duminică, 3 octombrie va avea loc prima extragere saptamanala la Loteria de Vaccinare. La aceasta extragere participa numerele de ordine din intervalul 1 – 518.186, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, pana vineri, 1 octombrie, la orele 12:00”, a transmis, vineri, Loteria Română.

Te-ar mai interesa: Făcute la 12 noaptea, 12 mătănii către Maica Domnu...

Cum ne înscriem la Loteria Vaccinării

„Ne înscriem foarte simplu. Intrăm pe site-ul de unde ne descărcăm certificatul (https://certificat-covid.gov.ro/login) şi vedem că acolo este un buton de înscriere la loterie. Apăsăm butonul respectiv şi urmăm paşii.

Sunt mai multe extrageri, atât săptămânale, cât şi lunare. Nu trebuie să facem o înscriere suplimentară pentru aceste extrageri lunare, ci o singură dată.

La finalul anului sunt două extrageri importante. Toate extragerile cumulează premii totale de 15 milioane de lei, iar premiul cel mare este în valoare de un milion de lei”, a mai explicat dr. Andrei Baciu.

Te-ar mai interesa: S-a aflat adevărul despre pastilele cu iod! Din ca...

Dr. Andrei Baciu: „Putem face vaccinul antigripal în acelaşi timp cu cel anti-COVID”

„Putem face vaccinul antigripal în acelaşi timp cu cel anti-COVID. În ceea ce priveşte administrarea dozelor, de exemplu, dozele de vaccin antigripal, aceste sunt transmise către medicii de familie şi aceştia poate administra în acelaşi timp cele două vaccinuri.

Administrarea se poate face în umeri diferiţi. Câte un vaccin pentru fiecare umăr.

Depinde de la medic la medic, unii administrează Johnson, dar putem să mergem la fel de bine şi la oricare alt medic de familie. Pentru vaccinare nu trebuie să mergem neapărat la medicul nostru de familie, ci la oricare altul”, a explicat dr. Andrei Baciu

Te-ar mai interesa: Masacrul de la Bascov a fost premeditat! Detalii t...

Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate.

Loteria de Vaccinare constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică/vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

· 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână
· 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună
· 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii.

Te-ar mai interesa: Celebră actriță ajunsă în comă, vizată de o anchet...

La Loteria de Vaccinare se acordă 1.139 de premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

– 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10 000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 100 000 lei);
– 3 premii lunare, ( câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 300 000 lei);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului Național de Vaccinare, în valoare de 500 000 lei, respectiv 1 000 000lei.

Te-ar mai interesa: Interviu Doctorul Zilei. Alexandra Tănase, omul cu...

Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii: 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei, adică premii în valoare maximă cumulată de 1.910.000 lei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private