miercuri, iunie 16, 2021

„Platforma de programare a fost optimizată și permite programarea copiilor cu vârsta de 12 ani și peste prin contul părinților. Schema de vaccinare și modalitățile de programare sunt la fel ca la populația

adultă. Este obligatorie acordarea consimțământului informat de către părinți sau de către tutorele legal”, spun reprezentanții RoVaccinare.

Vaccinul autorizat pentru copiii cu vârsta de 12 ani și peste 12 ani este cel produs de BioNTech Pfizer, despre care studiile efectuate arată un profil de siguranță și o tolerabilitate foarte bune, iar eficacitatea a fost maximală.

În grupul copiilor care au fost vaccinați nu s-au înregistrat cazuri de COVID-19, comparativ cu lotul copiilor nevaccinați, potrivit sursei citate.

Vaccin autorizat pentru copiii cu vârsta de 12 ani și peste: Comirnaty produs

de BioNTech Pfizer

🆗 Datele care reies din studiile efectuate arată un profil de siguranță și o tolerabilitate foarte bune, iar eficacitatea a fost maximală.
🆒 În grupul copiilor care au fost vaccinați nu s-au înregistrat cazuri de COVID-19, comparativ cu lotul copiilor nevaccinați.
ℹ️ Rezumatul Caracteristicilor Produsului Comirnaty produs de BioNTech Pfizer poate fi consultat: http://bit.ly/RCP-Pfizer-1iunie
ℹ️ Date despre vaccinul Comirnaty produs de BioNTech Pfizer găsiți la: http://bit.ly/vaccin-Pfizer
ℹ️ Chestionarul de triaj poate fi descărcat de la: http://bit.ly/chestionar-triaj-adulti
ℹ️ Formular de exprimare a acordului informat pentru

minori îl puteți descărca de la: http://bit.ly/formular-minori

Ultimele stiri

Parteneri