vineri, iunie 2, 2023

Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit recent despre un eveniment istoric din punct de vedere astrologic. Este vorba despre perioada 23-11 Iunie.

„Un eveniment istoric din punct de vedere astrologic! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului. Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul”, transmite Daniela Simulescu, potrivit DCNEWS.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Orice ma...

Astrologul Daniela Simulescu a transmis un avertiment pentru o zodie, valabil pe 23 Martie.

„Pluto trece în casa a şaptea. Şi dacă nu v-a supărat destul Saturn din 2020 până în martie anul acesta, Pluto o să vă arate, cel puţin până în iunie, că tipul de partener pe care l-aţi ales până acum nu vă mai prieşte, nu vă mai foloseşte, nu vă mai serveşte, şi că este cazul să vă duceţi spre alte persoane.

Cu Pluto aici există şi un risc ca relaţiile să fie mai intense, să vă facă să vă zvârcoliţi puţin”, a spus Daniela Simulescu pentru cei din zodia Leu, şi pentru cei cu ascendentul în această zodie.

Te-ar mai interesa: Cancerul la gât poate fi provocat de un virus. Pet...

Nativii care pot face schimbări importante în viaţă

„Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Sănătatea celor dragi e foarte importantă. S-ar putea ca până în iunie să auziţi nişte veşti din acest punct de vedere. În legătură cu sănătatea voastră mintală, cu Pluto în casa a 12-a, ies multe lucruri la iveală. Şi s-ar putea să aveţi tendinţa de a părăsi un loc de muncă, o ţară, ceva ce nu vă mai prieşte, ce nu mai e autentic în viaţa voastră”, a mai precizat Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Ce simți când inima nu primește suficient sânge. S...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private