Sari la conținut

Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers

Nostradamus
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Predictii pentru 2024

Pentru cei care nu au auzit de Nostradamus, a fost un medic și farmacist francez născut în 1503 care era interesat și de artele divinatorii.

Unele dintre profețiile sale precum asasinarea lui John F. Kennedy, distrugerea Turnurilor Gemene din New York, războaiele mondiale, sau războaiele napoleoniene s-au împlinit.

De asemenea, s-a descoperit recent că el a prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a a Angliei și că fiul ei, Charles, va ajunge rapid la putere.

Oricat de greu ar fi de greu de crezut, Nostradamus a dezvăluit care este singura zodie protejata de Univers.

Nostradamus este celebru pentru profetiile pe care le-a facut in legaturile cu soarta omenirii. Totusi, oricat de greu ar fi de greu de crezut, acesta a dezvaluit care este singura zodie protejata de Univers.

Celebru profet si astrolog, al tuturor timpurilor, acesta a explicat, prin intermediul profetiilor sale ca zodia protejata de Univers este cea a Sagetatorului, informeaza Kftele.

Coincidenta sau nu, Nostradamus a fost nascut in plin sezon al Sagetătorului, pe 14 decembrie, iar semnul astrologic sub care s-a nascut, l-a inzestrat cu calitati foarte rare, precum intuiție, intelepciune, dar si alte capacitati rare.

SINGURA ZODIE PROTEJATA DE UNIVERS

Din scrierile lasate de celebrul profet, reiese faptul ca nativii acestei zodii vor avea parte de vieti lungi si linistite. In plus, unde mai pui ca acesti nativi sunt cei mai ptotejati din Univers, iar la baza crearii lor se afla un fel de energie care atrage numai lucruri pozitive.

In cazul in care cunosti un Sagetator, probabil ai realizat ca viata acestor persoane pare a fi lipsita de griji si probleme, iar scopurile lor vor fi atinse natural, fara prea multe batai de cap.

ZODIA SAGETATOR

Zodia Săgetător este o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Jupiter, care conferă nativilor înţelepciune, generozitate, spiritualitate, altruism, un puternic spirit filosofic, demnitate şi noroc.

Simbolul Săgetătorului este Arcaşul, reprezentat de figura, binecunoscută în mitologie, a centaurului, o fiinţă jumătate om, jumătate cal.

E NECLINTIT ÎN PRINCIPIILE SALE FUNDAMENTALE

Centaurul ilustrează natura duală a nativului din Săgetător: cea animală, instinctuală, dornică de libertate, dar încadrată ritmurilor naturale ale naturii şi partea umană, cea care poartă de fapt emblema zodiei (tipurile elevate sunt cele care definesc sensul spiritual al unei zodii). Talentul său organizatoric e remarcabil, potrivit site-ului eastrolog.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel