duminică, noiembrie 27, 2022

Atenție, ALERTĂ ALIMENTARĂ! LIDL a retras acest produs retras de la vânzare! Posibilă contaminare. Este foarte periculos, atenție! Recent, un alt lanț a retras un alt produs…

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a decis retragerea de la vânzare a unui sortiment de chifteluțe de cod.

Acest produs s-ar părea că este contaminat cu Listeria Monocytogenes, a anunţat ANSVSA.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Mare atenție, este foarte periculos! Iar cei care au achiziționat acest produs nu trebuie să consume deoarece există riscul unei toxiinfecții alimentare.

Despre ce produs este vorba

Astfel, din motive ce țin de siguranța consumatorilor, producătorul Jeka Fish recheamă preventiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g“ (cod de bare 20295271).

Produsul are termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022 și este retras ca urmare a unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes, transmit reprezentanții ANSVSA, citați de România TV.net.

Astfel, cei care au cumpărat acest produs cu termenele de valabilitate menţionate mai sus sunt rugaţi să nu îl consume.

Te-ar mai interesa: Un polițist îl desființează pe Culiță Sterp: Ar tr...

Mai mult, produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Lidl România a scos produsul de la vânzare însă alte produse vândute de retailerul german, inclusiv  din gama Sødergaarden, nu sunt afectate de această rechemare.

Hepatita A la pungă…

Recent, un alt lanț de supermarketuri a retras de la vânzare un produs foarte popular fiind consumat de români: spanacul.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Reamintim că lanțurile de magazine Profi au retras de la vânzare un sortiment de spanac la pungă după ce a fost detectat virusul Hepatitei A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private