Sari la conținut

Atenție! Covid face victime într-un mod neașteptat. Un bârlădean a rămas fără economiile de-o viață

pensionari
Sursa foto: Arhiva doctorulzilei.ro
Pensionarii care PIERD din venituri

Atenție! Covid face victime într-un mod neașteptat. Un bârlădean a rămas fără economiile de-o viață.

În plină pandemie de coronavirus, escrocii s-au reorientat. Mulți dintre ei au pus la cale modalități ingenioase cu care să-i înșele pe cei creduli. Recent, un bărbat de 89 de ani din Bârlad a fost escrocat de două tinere printr-o metodă inedită.

Bătrânul a fost prădat de suma de 5.500 de lei, după ce a lăsat să intre în casă două tinere. Acestea susțineau că sunt trimise de la Primărie și acționează în legătură cu pandemia de coronavirus, potrivit vremeanoua.ro.

Metoda COVID pusă la cale de cele două femei este următoarea. Una dintre ele i-a explicat pensionarului că oferă dezinfectante, în contextul Covid-19. În timp ce acesta scria o cerere pentru dezinfectantele „gratuite” de la primărie, cea de-a doua femeie a bătut la ușă și i-a explicat proprietarului că ea a ieșit din tură și că îl roagă să-i schimbe 200 de lei.

Covid face victime. A rămas fără banii de înmormântare!

Bărbatul de 89 de ani, de bună credință, a mers la biblioteca din sufragerie, lăsând ușa deschisă. A scos o carte din bibliotecă, unde avea mai multe plicuri cu bani și a scos patru bancnote a 50 de lei dintr-unul. Bătrânul a lăsat cartea cu bani pe un fotoliu, dar escroaca a renunțat să mai schimbe banii, motivând că vrea bani mai mărunți. În acel moment, cealaltă escroacă l-a chemat pe bătrân în bucătărie ca să termine cererea de scris, iar în timp ce era „reținut” ca să facă cererea, cealaltă individă a sustras rapid cartea cu toți banii, punând în loc pe fotoliu altă carte!

Bătrânul a realizat că a fost înșelat și a cerut ajutor la Poliție. Cele două escroace i-au furat 5500 de lei, toate economiile bătrânului din pensie. Oamenii legii solicită populației să fie prevăzătoare și să nu accepte necunoscuți în casele lor! S-a depus o plângere scrisă în acest caz, iar polițiștii au început cercetările pentru identificarea celor două escroace.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: