Sari la conținut

Atenție la Luna Nouă din 11 ianuarie. Alina Bădic: Moment extrem de special. E o avanpremieră a ceea ce urmează în 2024

Alina Badic
Sursa foto: B1TV
Alina Bădic, horoscop săptămânal

Atenție la Luna Nouă din 11 ianuarie, prima Lună Nouă a anului. Alina Bădic explică de ce este un moment extrem de special. E o avanpremieră a ceea ce urmează în 2024

Este un moment extrem de interesant, pentru că deși această Lună Nouă este coaptă cu energie proaspătă nouă, există și energia finalurilor atașată de ea, datorită lui Pluto, care plutește asupra puternicului Capricorn.

Atenție la Luna Nouă din 11 ianuarie. Moment extrem de special

Astrologul Alina Bădic dezvăluie că Luna Nouă de pe 11 ianuarie, prima din acest an, este un fel de avanpremieră a ceea ce urmează în 2024 și vine cu o infuzie energetică incredibilă.

„Foarte interesant, chiar o Lună Nouă, și prima Lună Nouă din an, dar ce este cel mai interesant este contextul astral pe care are loc această Lună Nouă.

Ea este specială pentru că are loc pe al treilea decan de Capricorn și pentru că acolo se găsește și Pluto, Pluto care din 2008 până pe 20 ianuarie 2024, când va părăsi acest semn, chiar dacă mai revine puține la sfârșitul anului, a scos din noi, practic, cele mai întunecate lucruri”, a declarat Alina Bădic, potrivit B1TV.

Este prima Lună Nouă a anului și valuri de inspirație proaspătă vor curge prin cerurile cosmice, inspirându-ne să fim entuziasmați de anul care urmează.

„Oricât de puri am crede noi că suntem, cu toții avem și o latură puțin mai delicat de înțeles, o latură mai neagră, să spunem așa, mai întunecată.

Acest Pluto în Capricorn, din 2008, a lucrat cu aceste straturi întunecate pe care cu toții le-am avut, le-a răscolit”, a explicat Alina Bădic.

Alina Bădic: Ziua de 11 ianuarie e o zi portal

În timp ce această Lună Nouă este o avanpremieră pentru 2024, onorează de asemenea, ți trecutul și transformările prin care am trecut. Este, de asemenea, o recunoaștere a ceea ce s-a ridicat din propria noastră lume și modul în care aceasta a alimentat propriile noastre călătorii de moarte și renaștere.

„Iar acum, această Lună Nouă este un fel de avanpremieră a ceea ce urmează în 2024. Fiind și prima Lună Nouă din an, ea vine cu o infuzie energetică incredibilă. Zilele acestea oricum deja s-a intrat pe această vibrație deosebită”, a adăugat astrologul.

„Este și zi portal, de asemenea, 11 ianuarie. Toată perioada 11 ianuarie – 25 ianuarie este o perioadă-portal (…). Toată luna este foarte dinamică din punct de vedere al începuturilor”, a mai spus Alina Bădic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel