duminică, iunie 4, 2023

Atenție, nativi! Cristina Demetrescu a făcut previziunile pentru prima parte a lunii Aprilie! Racii vor avea parte de adevărate provocări, iar Gemenii trebuie să fie extrem de atenți la cheltuieli. Descoperă mai jos ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ.

„Avem un nod sud karmic în Scorpion care va fi activat de nişte eclipse. Avem Marte în Rac, a doua zodie de apă. Avem Saturn în Peşti, a treia zodie de apă. Marte e micul malefic, Saturn e marele malefic, karma e karma. Practic, avem trei marcaje puţin greoaie pe zodiile de apă, care au legătură cu emoţiile.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Dacă ştim să le prelucrăm corect şi ştim că, dacă ai căzut într-o mare agitată trebuie să te descurci, iese şi ceva bun din toată povestea asta. Dar, în alte cazuri se poate duce şi către anumite patologii, adică poate să conducă şi la depresii, la insomnii, la obsesii, la anxietăţi.

Luna este foarte tricky şi guvenează emoţiile noastre şi în aceste două săptămâni o să parcurgă un segment de zodiac în care o să întâlnească şi nişte planete mai puţin prietenoase, şi Marte, şi Luna Neagră. Este energie foate abundentă de la planetele din Berbec, doar că Marte, care a stat şapte luni în Gemeni, odată ce iese după faza asta de retrogradare, este ca o piatră pe care o arunci cu praştia. Şi este aruncată în zodia apei, care este o zodie emoţională.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Emoţiile noastre ies la suprafaţă şi Marte se conjugă cu planetele din Berbec aşa încât sunt foarte multe ipostaze în care trebuie să fim spontani, să fim foarte prezenţi, dar la modul foarte rapid şi trebuie să fim foarte smart. Altfel, ori ratăm oportunităţi, ori ne putem enerva, ori există riscul unor declanşări emoţionale tocmai din lipsa de răbdare”, a declarat astrologul Cristina Demetrescu în emisiunea Vorbeşte Lumea.

Te-ar mai interesa: Medicii trag un semnal de alarmă! Otrava care îți ...

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecul este puţin protagonist, pune puţin lucrurile la suflet. Este şi foarte energizat, dar acţionează şi foarte mult în pripă. Poate puţin mai multă impulsivitate sau poate emoţii exacerbate, dar poate reacţiona ca şi salvator, spre exemplu în familie, sare în ajutor.

În acelaşi timp, poate fi prins în nişte furtuni în familie, nişte discuţii, nişte certuri, din care să se supere foarte uşor.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Marte intră pe zona documentelor şi este posibil să afli că ţi-au expirat ţie şi tuturor Taurilor nişte documente, trebuie să îţi verifici ITP-ul, rovinieta, asigurarea, anumite licenţe. Verificaţi documentele pentru că sunteţi pe muchie de cuţit. De acolo, puţin mai multă alergătură pentru că totul trebuie să se deruleze într-un ritm foarte alert pentru că nu mai este timp.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii primesc tot felul de invitaţii pe care nu le pot refuza şi lucrurile astea vin cu cheltuieli destul de mari pentru că trebuie să respecte şi ştaiful, eticheta. Dar Marte în zodia Racului are aşa un fel de un pas înainte, doi înapoi şi abia după ce va trece perioada asta de cheltuieli puţin exagerate, Geamănul va da timpul înapoi şi s-ar putea să regrete investiţiile. Atenţie la cheltuieli.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racul, care îl are pe Marte, este poate cea mai agitată din acest punct de vedere. Are provocări profesionale la care ar trebui să se concentreze şi nu o face. În schimb, energia lui impulsivă îl face să îşi bage nasul în tot felul de alte chestiuni, să afle, e justiţiar şi agită spiritele, pune sare pe foc şi primeşte mustrări. Nu încărcaţi Racii cu probleme inutile, mai bine ţineţi-le pentru voi.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leii au o perioadă poate puţin mai tumultoasă la nivel interior. În funcţie de vârsta pe care o au sunt într-o perioadă de re-evaluare a filosofiei de viaţă. Le căşună pe chestii foarte puerile şi fac din ele adevărate drame, poate în anumite cazuri anumite patologii.

Culmea este, şi asta e o chestiune istorică a Leului, că se încarcă cu probleme minore pe care le exacerbează şi nu mai este atent la adevăratele probleme. Şi atunci reacţionează foarte naiv la ce este esenţial pentru că mintea lui este ocupată de o serie de obsesii pe care cumva trebuie să le vadă rezolvate conform ego-ului.

Nu uitaţi că Luna Neagră este în zodia Leu şi asta e rău pentru noi toţi.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele au anumite dezechilibre în relaţia cu prietenii şi mai ales se întâmplă acolo unde unul ajută prea mult şi celălalt condiţionează. Dacă un prieten îşi face socoteala pe banii Fecioarelor, s-ar putea să existe o discrepanţă între ceea ce doreşte Fecioara să facă cu banii ei şi un împrumut riscant. Mai degrabă s-ar putea să piardă prietenul.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Balanţele luptă pentru tot felul de cauze. Nu sunt neapărat cauzele lor. Dar dacă vorbesc doar pentru a se afla în treabă pe tot felul de situaţii, lucrurile s-ar putea întoarce şi împotriva lor şi împotriva celor pe care îi ajută. Există conflicte între taţii sau socrii Balanţelor şi partenerii lor de viaţă. Acolo, ele sunt la mijloc într-un conflict între două persoane. Nu în ultimul rând, pot fi implicate în anumite procese pentru că au ceva supărări în relaţia cu autorităţile. De data asta pun la suflet.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Atenţie la nişte călătorii care vin în pripă, poate chiar călătorii dincolo de graniţele ţării. Poate să plece neaşteptat. O problemă de sănătate s-ar putea ca pe unii Scorpioni să îi trimită la o vizită, la un medic din afara graniţelor ţării.

La serviciu s-ar putea să le fie solicitate nişte documente pe care ori nu le au, ori le-au mistificat, diplome, documente. Nu în ultimul rând, atenţie la nişte propuneri de job, nu neapărat pentru cei care se angajează, ci şi pentru cei care au firme sau fac anumite servicii. S-ar putea ca oferta să fie ispititoare, dar s-ar putea să contravină principiilor lor.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii cheltuie foarte mult. Atenţie la amenzi. Apar conflicte între generaţii în ceea ce priveşte banii, valorile materiale. Nu în ultimul rând, atenţie la cheltuielile exagerate sau extravagante prin care încearcă să îşi impresioneze iubitul sau iubita. Cei care au afaceri vor să impresioneze şi apoi se pot duce pe un trend din care nu mai pot da înapoi.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii, dacă au anumite conflicte, nu toţi cei care se aşează împotriva voastră sau pe care îi consideraţi voi duşmani, vă vor răul. S-ar putea ca voi să trebuiască să vă corectaţi cumva poziţia în funcţie de acest adversar care, cumva, ar putea să vă şi ajute.

Încă mai este timp până în luna mai pentru a rezolva tot felul de probleme domestice, de domiciliu, de a te muta de undeva, poate este o problemă cu chiria, cu vecinii, cu părinţii. Dacă apar anumite conflicte, mai bine să vă mutaţi sau să căutaţi un loc în care să vă simţiţi mai bine.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorul vorbeşte frumos, se poartă frumos, are idei interesante, dar interlocutorul, dacă este spre exemplu un coleg de serviciu care trebuie să suporte toate filosofiile Vărsătorului, devine obositor.

Vărsătorul ar trebui să îşi lărgească cumva orizontul şi să se gândească la etapa următoare. Să scrie o carte, să înveţe ceva, să predea ceva, să îşi dozeze energie pe colectiv, nu pe un biet coleg de serviciu.

Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

Peştii iau puţină iniţiativă în dragoste, însă proiectează asupra partenerilor sau a copiilor lor suferinţe vechi, traume vechi din relaţiile anterioare sau din ce au păţit ei. Ceea ce nu este foarte ok. Deschid răni din punct de vedere sentimental atât al paternerilor, dar şi ale lor pentru că întorc lucrurile înapoi şi atunci fac nişte psihanalize pe care nici nu le duc la capăt.

Mai mult decât atât, caută să se compenseze financiar faţă de copii sau faţă de persoana iubită pentru că poate lipseşte de acasă sau este foarte ocupat şi genul acesta de afacere nu e bună.

Nu compensează nimic, ba mai mult dă naştere unor discuţii.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private