Sari la conținut

Atenție, pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile în luna Aprilie. Anunțul oficial al autorităților

Pensie
Sursă foto: Playtech
punctaj pensie

În atenția pensionarilor. Iată ce se întâmplă dacă nu ridicați pensia la timp. Ce a comunicat guvernul? Toți ar trebui să afle.

Greva angajaților de la Poșta Română s-a sfârșit. Mai mulți pensionari au crezut că este posibil să nu-și încaseze pensia în timp util și s-au gândit ce ar putea face.

Cert este că Marcel Ciolacu a comunicat încă înainte de a se finaliza greva că o să ia măsuri drastice dacă salariații nu se vor întoarce la lucru, și pensionarii vor fi afectați.

Concret, Marcel Ciolacu i-a adresat un mesaj clar și răspicat directorului Poștei Române încă de acum două zile. Conform șefului guvernului, în cazul în care pensiile nu ar fi ajuns la timp la pensionari, directorul Poștei avea toate șansele să plece acasă.

Ce se va întâmpla cu pensiile din luna Aprilie

În același timp, Marcel Ciolacu a precizat că a purtat o discuție cu șeful Poștei Române. Prim-ministrul a declarat că așteaptă ca această problemă să fie soluționată în cel mai scurt termen. Dacă nu va fi așa, vor exista repercusiuni.

„Am avut o discuție cu domnul ministru și aseară, am avut o discuție și cu directorul, eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid. În cazul în care, Doamne ferește, nu ajung pensiile la destinație, din cauza unei greve la Poșta Română, cred că domnul director va pleca,” a declarat Ciolacu.

Acum, însă, acest scandal pare să se fi încheiat, astfel că pensionarii urmează să își primească pensiile. Cu toate că în unele situații a fost înregistrată o ușoară întârziere, lucrurile s-au redresat.

Urmează să vedem dacă poștașii români vor mai avea și alte solicitări sau dacă vor fi alte greve. Un singur lucru este însă sigur, pensionarii sunt cei mai afectați, scrie News18.

Reamintim că angajaţii Poştei au intrat de luni în grevă, cerând creşterea cu 400 de lei net a salariilor, precum şi majorarea sporului de loialitate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel