Sari la conținut

Atenție! Semnificații spiritual pentru 9 octombrie: Chiron promite vindecare

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Atenție! Semnificații spiritual pentru 9 octombrie. Este data când intră în acțiune Luna Plină în Berbec. Acest fenomen are darul de a vindeca. Dar această vindecare forțează limite. Atinge acel punct sensibil din care nu mai rămâne altă soluție decât  să spui PAS, MĂ RETRAG.

Oricât de provocator este acel moment, există magia vindecătoare a renunțării și o mare parte din această magie vine de la Chiron care își unește forțele cu Lună Plină din Berbec. Iată la ce să vă așteptați.

Cine este Chiron? Micuțul astru vindecător. El va găsi resurse să ajute toate zodiile

Chiron, împreună cu energia Lunii pline în Berbec, promite vindecare, nu prin încercarea de a repara, controla sau forța, ci prin capitulare. Când ne predăm, dăm naștere acceptării, renunțării, iertării și ne deschidem posibilităților pe care acele stări le pot crea. Chiron este cunoscut drept vindecatorul rănit deoarece a învățat să găsească puterea, înțelepciunea și darurile care pot veni din rănile sale.

Micuțul astru vindecător, nu este interesat să-și „repare” rănile. El a acceptat că unele răni pur și simplu erau prea adânci pentru a se vindeca total vreodată. El a acceptat că unele răni au fost scrise în stele. În schimb, a luat aceste răni și le-a folosit drept combustibil pentru propria sa trezire. Chiron ne învață că, deși avem răni, chiar dacă suntem frânți, îndurerați, triști, singuri, deprimați sau bolnavi, chiar dacă am fost răniți din nou și din nou, încă putem duce o viață frumoasă.

Chiron ne permite să ne gândim la rănile noastre ca la niște portaluri secrete către o înțelegere și compasiune mai profundă, o intuiție mai înaltă, o cunoaștere mai mare și chiar ca la potențialul de a contribui la vindecarea și ghidarea altora.

Energia de Foc a lui Chiron retrograde întărește energia de Foc

Horoscop. La momentul Lunii pline din octombrie, Chiron va fi în Berbec și va fi retrograd, întărind energia de Foc pe care o simțim și, potențial, aducând lucruri din trecut care trebuie rezolvate. S-ar putea să simțim că am ajuns la sfârșitul limitei noastre, dar dacă continuăm să ne mișcăm, acel punct limită ne va inspira să mergem mai departe, să iertăm sau să renunțăm complet. Iar acest lucru în sine poate aduce un fel de vindecare sau o nouă rezoluție.

Ori de câte ori avem o energie puternică de Foc ca aceasta, trebuie să o canalizăm în mișcare. Nu putem rămâne în același loc, trebuie să ne mutăm. Această idee de mișcare se poate manifesta ca nevoia de a dansa, de a face mișcare sau de a alerga. De asemenea, se poate manifesta ca pur și simplu nevoia de a face un pas în orice direcție pentru a schimba ceva în propriile vieți. Și acest pas nu este unul metaforic, este un pas intenționat pentru a schimba energia din viața ta. Nu trebuie să fie mare, chiar și un mic pas contează!

Luna plină și Venus

Venus, planeta iubirii și a relațiilor, este, de asemenea, foarte activă sub această Lună Plină, așa că s-ar putea foarte bine să vedem o mulțime din această energie de vindecare de Foc declanșată de conexiunile noastre cu ceilalți. Dacă purtăm o mască în oricare dintre relațiile noastre, dacă nu am reușit să ne exprimăm adevăratul sine sau dacă ne-a fost greu să stabilim limite, toate acestea pot apărea sub Luna plină din octombrie.

În esență, orice relație te-a îndepărtat de sinele tău adevărat va fi analizată. Indiferent ce apare sub această Lună plină, este important să reții că este ultima Lună plină înainte de începerea sezonului eclipselor. Aceasta înseamnă că, dacă ceva se simte nerezolvat sau dacă ceva începe să se dezlege, poate fi necesar să aștepți până la eclipsa de Lună plină de luna viitoare pentru a vedea cum se va desfășura totul, potrivit sfatulparintilor.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel