Sari la conținut

Avertisment pentru 4 zodii! Astrolog: „Până în martie 2023…”

Hooscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predicitii astrale

Din cuprinsul articolului

Avertisment pentru 4 zodii! Daniela Simulescu, astrolog, a dezvluit care sunt nativii care vor resimți din plin careul Saturn – Uranus.

„Durerea doare. Te-ai gândit la asta? Vorbesc mai ales pentru cei care au marcaj fix în harta natală(Soare, Luna, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile Lunare în Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Careul Saturn-Uranus are loc a patra oară și chiar dacă nu se mai perfectează așa cum a făcut-o de trei ori în 2021, tot se resimte într-un mod visceral pentru unii dintre cei menționați. Mai ales în această perioadă.

De vrei doi ani încoace, ați trecut prin pierderi importante. La propriu și la figurat. Nu vreau să romanticizez durerea sau să o minimizez, ci doar să vă spun că lecția astrelor a fost/este/ va fi următoarea: că faceți o schimbare doar după o durere. Altfel nu!

Mai aveți puțin de îndurat. Mai exact până în martie 2023 când Saturn va ieși din Vărsător”, a scris Daniela Simulescu pe Facebook.

3 zodii toxice din horoscop

A fi toxic într-o relație se referă de acele persoane care par a fi concentrate pe contaminarea unei relații cu energii negative, sau chiar după despărțire, asta pentru că implică comportamente care modifică și chiar ruinează legătura care a existat în cuplu.

Potrivit astrelor, sunt trei nativi din horoscop care se deosebesc de celelalte, deoarece încheierea unei relații este de obicei un proces care expune unele comportamente și personalități negative, combinație care are ca rezultat o despărțire neplăcută.

Care sunt cele mai toxice semne zodiacale în momentul despărțirii?

Taurul

Acestă zodie se caracterizează prin faptul că sunt extrem de neîncrezători, ceea ce îi face să simtă că partenerul lor le ascunde constant ceva, de asemenea, simt că cealaltă persoană caută să-i facă rău, declanșând o despărțire instabilă în care criza va fi o constantă în această perioadă.

Fecioara

Atunci când persoanele născute sub acest semn zodiacal încheie o relație, se confruntă cu o situație adversă. Partenerul lor să devină o altă persoană complet necunoscută, ceea ce poate face ca orice conversație să devină o discuție intensă care poate dura ani de zile.

Rac

Una dintre principalele trăsături ale Racului este nevoia de a se refugia. Astfel, în momentul despărțirii poate fi tentat să caute o persoană care să-l facă să uite de fostul partener, indiferent de momentul despărțirii, doar pentru a se simți protejat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel