marți, august 16, 2022

Atenționare pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, a revenit cu câteva recomandări pentru nativii unei zodii. Sfârșitul de săptămână nu arată bine pentru ei.

Potrivit spuselor astrologului, este momentul schimbării pentru o zodie, însă momentan nu este cazul să riște, pentru că oricum sfârșitul săptămânii nu aduce vești plăcute.

Atenționare pentru cei din zodia Fecioară

Făcând referire la Luna Nouă în Rac, astrologul a transmis pentru cei din zodia Fecioară că trebuie să se gândească ”ce au realizat pe plan profesional în ultimul timp, să zicem în ultima jumătate de an.”

Te-ar mai interesa: RUNE, mesaj important pentru trei zodii. Voropchie...

”Gândiți-vă în ultima jumătate de an care a fost progresul vostru din punct de vedere profesional. Dacă simțiți că nu a fost niciun progres, poate că e cazul ca din 30 iunie să abordați altfel situația, să îmbunătățiți ceva la voi, în primul rând, nu la alții” a mai spus astrologul pentru nativii Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 27 iunie – 3 iulie 2022.

”Cu cât vă îmbunătățiți mai bine pe voi începând cu această lună nouă din 29 iunie, cu atât vă vor merge lucrurile mult mai bine” a mai spus astrologul.

”Nu este săptămâna în care să vă implicați în ce ține de risc extrem, de adrenalină, de lucruri pe care nu le puteți controla. Nu vă lăsați purtați de o manie, chiar dacă aveați impresia despre voi că sunteți mai curajoși. Careul dintre Mercur și Neptun de la sfârșitul săptămânii nu-mi place pentru voi deloc” a mai spus astrologul, potrivit DCnews.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...


Mesajul astrologului pentru Berbec

Ultimele zile ale Lui Marte în acest semn fac ravagii. Iată mesajul astrologului pentru Berbec:

„Sunt ultimele zile ale lui Marte în semnul tău. De obicei, când Marte ajunge spre gradul 29, face mici ravagii. Se pot întâmpla mai multe situații, dar de obicei următoarele două: ori te-a apucat o lene și nu știi ce să faci și cum să faci.

Ai vrea, dar nu găsești o motivație, te înfurii, te enervezi, te superi, dar nu faci nimic. De asemenea, mai poate fi situația în care simți că n-ai făcut multe lucruri în ultimul timp și încerci să le faci pe toate condensate într-o săptămână și nu-ți vor ieși pentru că, bineînțeles, când te grăbești, nu câștigi neapărat, mai ales când sunt unele lucruri unde vrei să supra-compensezi.

Te-ar mai interesa: Dispare unul dintre cele mai importante lanțuri de...

Sfârșitul săptămânii aduce supărări și nervi

Zilele acestea sunt pline de imbolduri, dar sunt pline și de neputință. Spre finalul săptămânii, careul cu Pluto nu este foarte ajutător, ci este declanșator, iar dacă te ști mai frustrat, cu chestii pe care nu le-ai spus, nu le-ai manifestat, spre sfârșitul săptămâni poți să te superi, să te enervezi.

Eu îți recomand sport, mișcare, energie, mai ales dacă ești anxios. Să găsești activitățile acelea care te fac să uiți. Activități în care să nu faci vreo mare greșeală.

Te-ar mai interesa: Obiceiul care îți afectează sănătatea inimii și a ...

Luna Nouă de pe data de 29 se produce în Casa a 4-a și n-ar strica să vezi cum te raportezi la familie, cum vorbești cu părinții, ce se întâmplă acolo.

Nu trebuie neapărat să vorbești, dar s-ar putea să fie anumite evenimente sau anumite știri. Comunicarea e foarte importantă. Vorba dulce mult aduce. Venus și Mercur sunt în Casa a 3-a, deci ai nevoie să vorbești într-un fel astfel încât să obții unele lucruri“, a precizat, la DC News, astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Acesta este cel mai puternic ANTIBIOTIC! Are propr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private