luni, martie 27, 2023

Horoscop martie 2023. Luna martie se anunță plină de schimbări și evenimente neașteptate, dar cu siguranță acești nativi vor testa acest lucru pe propria piele. Au nevoie să facă un pas înapoi pentru a putea vedea imaginea de ansamblu, înainte de a lua decizii pripite.

Pe 23 martie, Pluto intră în zodia Vărsător, iar acest eveniment astral cu siguranță va avea un cuvânt de spus.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău dacă renunți la ZAHĂR...

Printre acele zodii care au pierderi financiare uriașe în luna martie se numără Berbec, Fecioară și Scorpion. Aceștia se vor strădui să-și gestioneze veniturile, dar o vor face cu foarte mare greutate. Cheltuielile pe care le au sunt mult mai mari decât câștigurile, iar acest lucru îi aduce într-un punct din care nu mai pot ieși învingători. Se vor intersecta aspecte juridice cu cele culturale, intervenind aici probleme de reevaluare și analiză.

Berbec

Nativii Berbec au parte de susținerea astrelor în tot ceea ce întreprind, însă cu toate acestea le este greu să ia anumite decizii care le pot influența viitorul.

Te-ar mai interesa: Medic oncolog ginecolog: 8 lucruri pe care fiecare...

Cu toate că este o perioadă propice pentru investiții, aceștia vor lua cele mai greșite decizii.

Se vor împrumuta pentru a-și plăti datorii mai vechi și vor ține să realizeze altele noi. Reușesc să se impună, însă nu într-un mod pozitiv. Vor stârni intriga colegilor la locul de muncă și vor fi pe punctul de a-și pierde credibilitatea, arată Astrology.com.

Câștigurile nu se lasă așteptate, dar vor dispărea la fel de repede pe cât au venit.

Te-ar mai interesa: Rețeta care te vindecă de multe probleme, pe care ...

Fecioară

Pentru nativii Fecioară nu este o lună benefică în ceea ce privește afacerile sau cariera. Nu pot înainta în ceea ce și-au propus, cu toate că își doresc acest lucru. Nu reușesc să-și găsească ambiția și determinarea care să-i conducă mai departe. Problemele pe care le au pe plan personal reușesc să le afecteze și viața profesională.

Astrele vin totuși cu o veste bună, asta pentru că din data de 20 martie, lucrurile se liniștesc și în viața lor. Au șansa de a-și crește veniturile și nu sunt nevoiți să depună prea mare efort pentru a realiza acest lucru.

Te-ar mai interesa: Medic: șase modalități de a reduce riscul de apari...

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, luna martie este o perioadă propice analizei și reevaluării. Trebuie să acorde o atenție deosebită muncii. Nu reușesc să-și ducă planurile până la capăt și acest lucru îi descurajează de fiecare dată, arată Yourtango.com.

Vor avea probleme pe plan financiar, însă această situație se va schimba odată cu jumătatea perioadei. Momentul în care nativii reușesc să ia decizii importante, va fi de asemenea un punct important de cotitură.

Te-ar mai interesa: Rugăciune către Sfânta Muceniţă Matrona din Tesalo...

Resursele financiare nu vor întârzia să apară, dar vor dispărea la fel de repede. Astrele te sfătuiesc să fii mai precaută!

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private