Sari la conținut

Berbecul, temerarul și deschizătorul zodiacului. Semn de foc, el ”arde” intens în orice activitate

Horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop 26 septembrie

Berbecul este deschizătorul zodiacului, semn de foc, care își începe guvernarea odată cu 21 martie, până pe 20 aprilie.

Berbecul aparține elementului Foc, are o energie Yang, această zodie fiind guvernată de planetele Marte și Pluton, de aici ne putem da seama cât de intenși pot fi reprezentanții acestei zodii.

Verbul care îi caracterizează este ”EU sunt”, fiind mult centrați pe propria persoană, urmărindu-și scopurile clare.

Berbecul nu este întâmplător primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiază proiecte curajoase, este îndrăzneț și nu spune niciodată „nu” unei provocări. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacă își pune ceva în minte, este de neoprit. Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rănindu-i foarte ușor pe cei din jur.

Ei trăiesc pentru acțiune. Iubind provocările și lupta, sigur că se aprind foarte ușor și pot deveni foarte certăreți, mai ales când ideile și acțiunile nu le sunt sprijinite.

Berbecilor nu le place introspecția și nici nu au timp de așa ceva. Ei se agită continuu, iar mintea lor nu se odihnește niciodată, nici măcar când dorm. Adoră să fie tot timpul în acțiune și nu neapărat pentru scopul în sine, dar mai ales pentru plăcerea de a parcurge drumul până la acest scop.

Dintre cele trei semne de foc (Berbec, Leu si Săgetator), Berbecul are cea mai multă energie, cea mai puternică forță intuitivă și cea mai intensă voință de a acționa și de a reuși.

O relație cu un Berbec poate fi oricum, numai plictisitoare nu. El adoră „focurile de artificii” în dragoste, știe să facă surprize, iubește viața și știe să trăiască din plin. Berbecii sunt spontani, iubesc cu pasiune și au nevoie ca focul dragostei să ardă continuu, pentru a nu se plictisi. Au nevoie de provocări și dacă nu le au, le caută. Se îndrăgostesc frecvent la prima vedere și nu se lasă până nu cuceresc persoanele care îi incită sau le ating inima. Însă pe cât de repede se îndrăgostesc, pe atât de repede se plictisesc într-o relație care nu le mai satisface curiozitatea, dorința de pasiune și descoperire permanentă. Așadar, se poate spune că fidelitatea nu este punctul lor forte. Dar sunt și excepții. Dacă li se oferă ceea ce așteaptă, dacă primesc aceleași sentimente, de aceeași intensitate pe care o oferă, pot rămâne fideli multă vreme.

Berbecul cel neobosit și aventurier adoră provocările. Odată ce s-a îndrăgostit, este extrem de demonstrativ în exprimarea sentimentelor. Bate tobele, să știe toată lumea că este fericit. Îi place să preia controlul relației, să conducă, să impună regulile jocului. Este atât de preocupat de ceea ce simte el, încât pierde din vedere sentimentele și dorințele partenerului/partenerei. Berbecul se plistisește însă destul de repede, mai ales dacă focul pasiunii se stinge. Are nevoie în permanență de noi și noi provocări, pentru a-și păstra viu interesul. Altfel, va fugi de va mânca pământul și se va îndrepta spre o nouă redută de cucerit. Dacă te-ai pricopsit cu un Berbec și dorești să-l păstrezi cât mai mult timp, trebuie să știi că urăște să-l critici sau să-i frângi aripile, exact atunci când are vreo idee măreață sau vreun vis îndrăzneț. Dorește să fie ascultat cu entuziasm, sprijinit și inspirat. Însă nu te aștepta să te asculte, la rândul lui, pentru că nu știe să asculte.

Totul despre zodia Berbecului veți găsi AICI.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.